dimarts, 4 de maig del 2010

LA MURADA 6 - TIBI 10, 3ra de Llargues

El diumenge per la vesprada ens desplaçarem a La Murada per a disputar la partida corresponent a la 3ra de Llargues, a pesar de les baixes contavem amb un bon equip per endur-nos la victoria més encara quan el rival tan sols contava amb 4 jugadors i els faltava el resto titular. La cosa començà prou be, 1-3, 2-5, però entrem en una dinàmica de fallar coses fàcils i a fer massa faltes, en un carrer que no és carrer ja que com sabeu allí es juga en una pista de futbito, com si jugarem a llargues internacional però encara més gran les distancies. Així arribem a 6-6, i fem uns canvis de posició i col.locació tan al resto com al contraresto que ens donen més seguritat a l'hora de fer i guanyar ratlles, finalment ens emportem 3 punts importants que ens col.loquen líders! Destacar que ens acompanyaren alguns aficionats i lo millor la convidà, rostida de xulletes i embutit!
1ª PALMA; BENASAU 10-TIBI 4.
Derrota de l´equip de palma en Benasau en una partida en la que el equip local va ser prou superior i es nostres no van saber contrarestar eixa superioritat, partida fluixa des nostres que no van poder acoplarse al carrer, un canvi al tram final de la partida va millorar prou el joc del equip pero va ser masa tard, al final derrota 10-4 i fa que es rivals retallen diferencies, continuem segons.
2ª PALMA; TIBI 10-BENIMANTELL 7.
Victòria sufrida la del l´equip de 2ª palma en una partida molt igualada, joc un joc l´altre fins el 6-6, despues de un canvi de posicions al resto pasem al 8-6, ens en fan el 7 i despues rematem la partida 10-7, el nostre traure no ha estat be i léquip o a notat, victoria important i seguim segons.