diumenge, 16 de maig del 2010

JULIO I JANDY JUGARAN LA FINAL DE RASPALL

Julio i Jandy jugaran el proxim divendres 21 al Trinquet de Denia la Final Provincial de Raspall dins dels JECV, sera davan l ´escola d´Orba, que un any mes es voran en la final, l´any pasat van guanayar els d ´Orba per un apretat 20-15, enguany vorem que pasa, Tibi va guanyar a Murla en semifinals i Orba a Benidorm. En Cadets Sergio i Carlos no van poder amb el equip de Murla, van pedre 25-15.
3ª LLARGUES ; TIBI 10 - SELLA 2.
Victòria contundent davant la formació de Sella, en la que el saque Raúl a esta a gran nivell i ha marcat el desenllac de la partida fen molts quinzes directes, acaba aixi la lligueta encara que queden dos partides ajornades, ara falta saber lo que han fet Campello i Parcent per vore si encara tenim opcions de clasificarmos per a semifinals.
JUVENILS; TIBI 10 - MURLA 6.
Es juvenils han guanyat a Murla no sense patir, ja que huí s´han encontrat amb un equip motivat destacant a Santi el zurdo que ha fet una bona partida i Joan de Pedreguer que ha tret molt be, per Tibi a destacat Miki.
2ª PALMA; TIBI 5 - ALTEA 10.
Res han pogut fer es nostres davant es liders, en la que hem notat la absencia de la banca Eladio, ha jugat al seu lloc Mateo, un jugador amb projecció pero que enguany portava molt de temps sense jugar, a fet lo que ha pogut abanda que davant tenia a Juanfran, el millor resto sense dubtes de la categoría, be ara queda no encantarse ja es de darrere venen apretan.
1ª PALMA ; CALP (B) 9 - TIBI 10.
La partida de palma tan sols hem pogut saber que s´ha patit molt encara que no s´asperava ja que en el segon joc la nostra banca Jose s´ha lesionat patin un tiró a la cama i no ha pogut continuar, al seu lloc a tret Hector , mentre que s´ha fet al carrer i en uno menos, perdien 5-1, despues reaccionen i s´avancen 5-6, tornen avansarse es locals 9-7, pero despues es nostres sense deixar tindre punt de partida als locals acaben guanyant 9-10, al final victòria amb molt de patiment, que veient com anat la vesprada es per estar molt satisfets.