dilluns, 31 de maig del 2010

JORNADA 12ª

Molt positiva ha estat esta jornada per als interesos del nostre Club gracies als resultats que s'han donat en les diferents categories.
En PRIMERA DE LLARGUES, comoda victoria davant Murla B, que si en la partida d'anada ens va fer patir de valent, a Tibi no van oposar cap resistència, 3 punts més i continuem amb opcions a tot. Destacar que el resultat de Sella 9- Campello 10, ens dona més possibilitats de ser segons i qui sap si poder plantar-li cara a Campello i lluitar pel títol. En JUVENILS, f'acil victoria davant Altea que ens assegura el Subcampionat. En SEGONA DE PALMA, 3 punts importants que ens mantenen segons, encara que falten 4 partides i pot passar de tot. En TERCERA DE LLARGUES, gran victoria davant La Murada, que ens classifica com a segons per a disputar les semifinals de la categoria contra l'equip campió de l'altre grup, Murla, que amb Manel al traure ha dominat clarament la seua lliga, no obstant i això tots sabem que si "El Telmo" té un bon dia ...! La partida de PRIMERA DE PALMA ha estat aplaçada per convocatoria de la Sel.lecció Valenciana de Pilota.
Però la major alegria de totes ens l'han donat una vegada més Julio Ivàñez i Alejandro Lòpez, els nostres benjamins, que han aconseguit el títol de CAMPIONS AUTONÒMICS DE RASPALL, al derrotar a l'equip d'Oliva per 20-0, donant al nostre Club el primer gran triumf en esta modalitat que sempre s'ens resistia. Impresionant la temporada d'aquests xiquets que també han conquerit el CAMPIONAT AUTONÒMIC DE FRONTÓ VALENCIÀ, el CAMPIONAT AUTONÒMIC DE GALOTXA i la SUPERCOPA DE GALOTXA.