PERXALa Perxa a Tibi desde aquelles partides que Miguel,Batalla,Nerón,Selo o Juan Miguel (per eixemple) desafiaen als de La Muntanya alla per es anys 80, estava totalment perduda,olvidada i molts dels nostres ni havien vist mai, ara fa uns anys concretament tres, vam comensar a esta modalitat, provarem i el resultat a sigut mes que positiu, Subcampions de Tercera a Ontinyent 2009, Campions de Segona a Benifallim 2010 i enguany jugarem a la maxima categoria Primera, a on estan equips consagrats a esta modalitat com el poderos Benasau, que compta a les seues files en el millor jugador de perxa dels ultims anys, Saoro,tambe Benifallim, equip jove i a la volta veterá que de segur ens donará molta guerra,Castells un equip amb gent de diversos pobles, fet per guanyar la lliga i que contara amb Ángel de Murla, com a jugador estrella,un jugador polivalent consagrat a la Galotxa, i el debutant Benilloba,que buscará ferse un lloc amb es grans i Tibi que es una barreja de jugadors del Club com son, Hermes, Hector, Sergi, Mateo, Miki,Canari,Tèlmo,Carlos i el feridor Jaume, intentaran fer un equip que done guerra i pose les coses dificils als equips forts a esta modalitat la Perxa.
---------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
---------------------------------
-----------
EL CLUB PILOTA TIBI fa historia a la Perxa

IMPRESIONANT
No soles hem posat les coses dificils sino que, hem guanyat la lliga, un nou exit per al nostre Club i una molt bona noticia per arredonir l´any, sense dubtes "EL MILLOR CLUB 2011". i tot aconseguit amb jugadors del poble.

Per primera vegada en la historia del nostre Club, Tibi es proclama Campió de 1ra Categoria en la modalitat de PERXA.
En una partida espectacular, increible i èpica, els nostres jugadors ho donaren tot i no pararen de lluitar fins l'última pilotà per emportar-se aquest importantíssim triumf, davant el gran favorit, Castells, que jugava a casa i contava amb un equip experimentat i de molta qualitat.

CASTELLS 9 - TIBI 10.
La partida es desenvolupà durant més de dos hores, fins entrada ja la nit, i tota davall una fina pluja, que acabà empapant als jugadors i posant , per moments, en perill la seua integritat.
Començaren molt forts els locals, amb un gran Angel al bot, i nosaltres no tan fins. 6-2 i pareixia que la cosa estava clara, però en una espectacular remontada igualem a 6-6, després 7-6, 7-7, i novament s'escapa Castells 9-7. Quan els de la Marina ja es veien amb el trofeu a la mà, els nostres tragueren lo millor d'ells i en altra formidable remontada igualen a 9-9, i en l'últim joc l'Éxtasis! 9-10, i TIBI CAMPIÓ.
Donar l'enhorabona a tot l'equip de Perxa, que des de fa 3 anys, està participant en aquesta modalitat i les gracies per portar a Tibi un altre èxit.


Molt Jaume en la ferida, fantàstic Héctor (Mendi) al bot, valent Miki a la bolera, segur i poderós Sergi al rest, que a més a més rebia el premi com a millor jugador del Campionat, atents els nostres punters Hermes i Canari. Barbaritats de jugar a tots!.