dissabte, 8 de maig del 2010

JECV, RASPALL. QUARTS DE FINAL

Regular el matí de Raspall que hem tingut els equips de Tibi. Cinc eren els conjunts que teniem classificats i tan sols 2 han pogut passar a les semifinals.
INFANTILS: Ni el Tibi A ni el Tibi B han conseguit guanyar a Gata i Benidorm, respectivament. Toli i Víctor ho han intentat però Gata estava sempre ben col.locat i raspaven en molt de coneixement. Per la seua part, German, Javi, Bruno i Carlos, han estat a punt de vencer a Benidorm, 20-25, però els ha faltat creusseu, s'han d'animar més i confiar amb ells.
ALEVINS: Llastima la partida de l'equip Aleví que no ha entrat en ella fins a l'últim joc. S'ha notat massa la baixa de Gonzalo. El millor, Gaspar, que ho ha fet molt bé donant-vo tot fins al final. Alejandro i Álvaro han estat nerviosos i han despertat massa tard.
BENJAMINS: Julio i Jandi no han fallat i han deixat a zero al lluitador equip de Sella. Bona partida i ha semifinals on ens esperen Murla A, Orba i Benidorm. Vorem qui ens toca!!.
CADETS: Gran partida de l'equip Cadet front a Benimagrell. L'equip que treia feia el joc, i així hem arribat al 20-20, on per fi els trenquem el saque i guanyem la partida. Molt bé Carlos paran pilotes i fantàstic Sergio, tant al traure ,que ha estat molt poderòs ,com al rest.

1 comentari:

isgabe ha dit...

1ª PALMA: TIBI 10-.SELLA 2.
3ª LLARGUES; PARCENT 10 - TIBI 3.
2ª PALMA; FINESTRAT 8 - TIBI 10.