diumenge, 24 de maig del 2009

NOVA JORNADA

La jornada comensava el divendres amb la lliga juvenil de raspall, l´equip de Tibi amb Julio va pedre davant Bellreguard 25-15 i l´equip de Benidorm de Miki i Sergio van fer lo mateix front a Gata 20-25, dos derrotes que els deixen als llocs 5 i 4 respectivament, esperem que en la pròxima jornada els vaja millor.

q El dissabte de matí a Murla els Benjamins (Julio,Gaspar i Jandy) han perdut davant Piles 20-0 en les semifinals autonòmiques de raspall, no ha pogut ser pero ens quedem amb un subcampionat provincial que no esta mal, hem de recordar que la trajectoria que porten estos xiquets en el seu primer any es per a "llevarse el sombrero" son Campions Autonòmics de Frontò i Galotxa i Subcampions Provincials de Raspall, "cavallers que mes es pot demanar".
e Per la vesprá en el carrer major es jugaen les jocs escolars a " Llargues" en la categoria de Infantil, Carlos,Alberto,Germán i Pepe s´han clasificat per a la seguent ronda despues de guanyar a Petrer 6-0 i a Mutxamel 5-3, en latre enfrontament Petrer li ha guanyat 5-4 a Mutxamel.
Per part del club el dissabte per la vesprada 3ª Palma guanyava sense dificultats a l´equip de Polop 10-0.
r El diumenge per el matí els juvenils i primera s´enfrontaven a Murla els primers han guanyat 10-3, han fet lo que tocava i ara se ho jugaran tot contra Sella en la pròxima jornada per ser campions.Despues s´esperava el duel de primera,una partida molt atractiva decara al public a on estava en joc el segon lloc,partida que ha quedat descafeinada antes del acomensament, per la absensia del seu traure Malia, ja que no ha pogut vindre, la sustituit Juanma de Xaló, de la partida poc que dir, tant sols que els primers jocs fins al 5-2 han estat prou disputats, despues clar domini dels nostres fins al 10-2.
r 3ª Llargues ha perdut en La Vila 10-8. han comensat guanyan 0-4 i 2-5 baixen un poc el ritme i es remonten 8-6 es jocs duren prou amb ventaja per es dos,s´apreta el marcador 9-8 i l´ultim joc el fa La Vila en una partida que ha durat vora les dos hores, destacar a Raúl que va enfilanse al traure. r
1ª Palma ha jugat a Sella i ha perdut 10-4, esta partida tambe ha quedat un poc deslluida per la lesió de la nostra banca Jose quant anaven perdent 6-3, ventaja que han aprofitat es de Sella per guanyar, tot hi estar mes ensertats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ànim Jose, recuperat prompte...