diumenge, 17 de maig del 2009

ELS BENJAMINS SUBCAMPIONS PROVINCIALS DE RASPALL

No ha pogut ser, els Benjamins de Tibi (Julio,Gaspar i Jandy) han caigut derrotats este matí 4-3 davant Orba en la gran final provincial de Raspall jugat al trinquet d´Orba, ha sigut una partida de poder a poder amb colps, jugades i quinzes increibles per part dels dos equips una partida per avore, com dien els allí presents la millor del matí, a on no s´ha vist fins l´ultim joc el guanyador, s´avança Orba 2-0, pero reaccionen els nostres igualant a 2 s´avança Orba 3-2 tornen a igualar a 3 pero l´últim joc fent nosaltres la treta el perdem, el trinquet es posa en peu per ovacionar i felicitar a tots els xiquet per l´esforç, ja que no han donat pilota per perduda fins l´ultim quinze, a la fí Subcampions Provincials, que no esta mal, ara queda el dissabte que ve les Semifinals Autonòmiques que es jugara al trinquet de Murla i tendrem com a rival a Piles campio de Valencia, tot encara no esta perdut.

En quant al club s´han jugat tan sols les partides dels equips de Palma, 3ª ha jugat a Orba i ha guanyat 9-10, victòria que els pot consolidar al primer lloc i 1ª a Calp a on han perdut 10-4, una derrota que es fa allunarse dels primers llocs.1ª Llargues i Juvenils han descansat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Be xiquets .. el comentari mes sentit hui a Orba es la partida contra Tibi . Que barbaritat . Molt de jugar per part dels dos equips i la millor partida del mati . Ara vos toca guanyar a Piles el dissabte i l'altre divendres estaria be que fora un altra volta Tibi - Orba la Final del Autonomic .Molta Sort

...saoro...

Anònim ha dit...

FELICIDADES muchachillos,en especial a mi sobrino Julio,


CANARY ISLAND