diumenge, 10 de maig del 2009

ELS BENJAMINS DE TIBI EN LA FINAL DE RASPALL

Els Benjamins de Tibi ( Julio,Gaspar i Handy) jugarán la Final Provincial de Raspall despues de guanyar en la semifinal a Murla, en una partida en que les coses s´han posat molt costera amunt ja que anavem perden 3-1, no estaven fins estaven un poc nerviosos , pero s´han refet i han remontat la partida guanyant per 5-3, ha sigut una partida molt disputada, mol bonica i molt emocionant amb quinzes de gran cualitat per part dels dos equips,ara ens espera Orba en la final que li ha guanyat a Benidorm per 5-0. a

Resultats de les Semifinals:http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_406.pdf a

Configuració de les finals:http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_411.pdf a

En lo que fa a la Lliga de Llargues i Palma, el dissabte va jugar 1ª Llargues Álvaro,Isaac,Hector,Julio i Miki en Benidorm, Dani,Vicente,Rodrigo,Rollo i Hector, es dos primer jocs prou disputats 1-1, despues ens distanciem al marcador 1-6, ens remonten 4-6, pero tornem a pegar un estiró fins al 5-9, el l´últim joc el guanyem amb Rodri de banca per lesio de Dani 5-10, es van vore colps molt bons per part dels dos equips, es nostres es van adaptar be al sempre dificil i complicat carrer de Benidorm. 3ª Llargues ha jugat a La Murada amb Raúl,Ángel,Metxó,Checho i Sergio i han aconseguit la segon victoria de la temporada 5-10, van estar tots be sobretot Raúl fent de banca. 3ª Palma Eladio,Mateo,Kola,Sergi i Vicent,van jugar contra Benidoleig, la partida va estar igualada fins al 4-4, moment en que va pasar a traure Eladio i la partida es va capgirar, a partir d´açi va ser tot mes facil fins al 10-4, continuen liders.

El diumenge 1ª Palma Jose,Esteban,Toni Mendi i Miki, van rebre al lider Murla,(Sebastiá,Lluis,Andreu,Salva i Manel) comensava la partida prou igualada 2-2 pero promte es distancien es de Murla 3-6, no sen venen avall fan un canvi al resto i remonten fins al 6-7 i 7-8 els ultims jocs amb quinzes molt disputats sels emporten es de Murla 7-10,partida molt bona de vore i nivell alt a on van destacar Mendi per Tibi i Sebastiá per Murla.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos xiquets s'han agarrat molt pronte al raspall i ja es planten a la final . Felicitats a Julio , Gaspar i Andy per la seua clasificacio .Mos vetgem a Orba la setmana que ve i que guanye el millor .

...saoro...

Anònim ha dit...

Sóu unes màquines, enhorabona i a continuar donant canya a totes les modalitats que jugueu.

JOSE

isgabe ha dit...

Les finals provincials de raspall seran el pròxim diumenge al trinquet d´Orba, i la partida de TIBI - ORBA esta prevista per a les 11:45 hores.