diumenge, 31 de maig del 2009

IMPRESSIONANT

CAMPIONS LLIGA JUVENIL 2009
Este cap de setmana ha sigut Impressionant en el mon de la pilota en Tibi i s´ha fet historia, ja que s´aconseguit un Subcampionat en 1ª de Llargues, ser Campions de grup en 3ª de Palma i Campions en Juvenils, ahí es res, tot el mateix cap de setmana, es la recompensa del bon treball fet. QEl dissabte 3ª Palma (Eladio-Sergi-Mateo i Sergio) van jugar contra Laguar i van guanyar 4-10, una partida prou facil que van dominar desde el principi,victòria que els feia campions de grup. QA la mateixa hora en Tibi van jugar 1ª Llargues ( Álvaro-Isaac-Héctor i Miki) contra Parcent (J.Herminio-Pere-Germán i Iván) feien falta dos punts per ser subcampions matematics, les coses no van comensar masa be, es notava certa relaxació en els nostres, aixo es feia fallar mes de lo habitual i no entraen en joc, promte es va reflectir al marcador amb un 0-4 i despues en 2-6, es preveia la derrota,mes llunt d´aixó van fer un canvi de posició i van comensar a jugar remontant poc a poc i joc a joc fins a la victoria final 10-6 ,tot i no jugar be van conseguir una victòria molt treballada que els va proclamar Subcampions matematics. QEl diumenge 3ª Llargues (Mateo-Metxò-Sergio i Ángel) han jugat contra Senija, una partida que a durat dos hores, ha estat molt disputada i igualada, amb un 2-2 es distancien es nostres 6-2 pero a partir d´aci reacionen els de Senija i remonten la partida fins al 6-10 final, van tindre varies voltes quinze de joc per fer el set i el punt pero no va poder ser. QPer la vesprada la partida mes esperada del cap de setmana, els Juvenils que es jugaven el campionat i nada menos que contra Sella dominador de la categoria els ultims anys, el carrer ple de gent del poble i dels voltants, ningu volia pedres la partida, per Tibi han jugat ÁLVARO-MIKI-SERGIO I JULIO i per part de Sella PAU-ADOLFO-ADOLFET I PIRIPI ,ha sigut una partida sabatera, no han donat opcio en cap moment als de sella,Pau ha tret molt be pero es nostres heu tornaven tot i Adolfo que ha animat als seus fins l´ultim joc no veien la manera de tornarli una pilota a Á lvaro,es nostres han jugat tots a un alt nivell, Álvaro en la treta ha estat impresionant com mai l´aviem vist, Julio de bot i braç pegant pilotades increibles salvant la banca,Miki no errava pilota al resto i Sergio jugava tot lo que li anava, huí han demostrat el perque son Campions, ¡ENHORABONA! QEl equip de 1ª Palma tenia jornada de descans.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar als Juvenils per el Campionat i dirlos que el Diventres tindran que pagar ells la Pasta .L'enhora bona Campions

...saoro...

Marmoles Maigmo Futbol Sala ha dit...

Desde el Marmoles Maigmo, volem donarli l'enhora bona als CAMPIONS, que son uns artistes. I a vore si els mes majorets aprenen algo de vosatros, jajajaja. Enhorabona a tot el Club de Pilota per el seu treball.

Anònim ha dit...

Bueno,veo que en Tibi funciona bien jugar a pilota,me legro montones,felicidades,desde la isla de GRAN CANARIA,saludos canary island.

VICEN ha dit...

Enhorabona a Tibi!! m'en baixe este cap de setmana desde Madrid per a poder veure SELLA- TIBI!!!

SEGUR QUE ÉS UNA DE LES MILLORS PARTIDES!!!1

Amunt!!!

Signa:
Un pilotari en l'exili