dimecres, 23 de juny del 2010

PARTIDES APLAÇADES

El passat cap de setmana es disputaren diverses partides aplaçades en diferents categories amb resultats molts importants per als interesos del nostre Club.
1ra de LLARGUES, Murla A 0 - Tibi 10. L'equip local no podia contar amb la seua banca titular. 3 punts que sumats a la sorpresa de que Campello se'n va deixar un en la seua visita a Parcent, ens fan empatar amb ells al front de la classificació. La qual cosa prevé un final de lliga apassionant on el campió eixirà del doble enfrontament que quedà aplaçat, Campello-Tibi / Tibi-Campello. Es clar que ells són els favorits, però ho donarem tot fins l'últim quinze!!
2na de PALMA, Altea 10 - Tibi 7. Primer contra segon en la classificació. Gran partida de pilota la viscuda el diumenge passat a Altea, on els nostres feren un joc molt seriós i se'n portaren un punt valiosíssim de casa del Campió, ja que ara si aconseguim la victoria en l'última partida que ens queda, front a Xabia este diumenge a les 18:00 en casa, serem Subcampions.
FINAL DE TERCERA DE LLARGUES: partida d'anada, Parcent 7 -Tibi 10. Fantàstic tot l'equip, poderós el "Telmo" al traure que s'enfilà al difícil carrer de Parcent i no va fer tantes faltes com altres vegades. Molt bé el Canari i Sergi al resto i un mur el Checho, que parava totes les ratlles. Ara ens queda este dissabte a les 18:00 la tornà, tots al carrer Major ha donar el vostre suport, ja que açò no està encara fet, Parcent amb Marín al saque i Pere el de "Murla" (que l'any passat restava en primera) són un gran equip i no ens podem confiar!

11 comentaris:

alvaro ha dit...

Primera FINAL EN PRIMERA DE LLARGUES:
Dissabte a les 6 de la vesprada Campello - Tibi (anem a un carrer on els actuals campions son molt forts)
Intentarem apretar-los el màxim possible i per damunt de tot disfrutar de la partida.

Anònim ha dit...

Campello-Tibi, dissabte a les 18:00. Jo no meu perdré!!!

Anònim ha dit...

Tots a Campello a animar als nostres!! Cada joc que fem serà molt important per a la tornà!!

Anònim ha dit...

Llastima que coincideix amb la final de tercera de llargues contra Parcent a Tibi. Tindrem que repartir a la gent!!

Anònim ha dit...

Força Tibi!!!

Anònim ha dit...

Els sellardos estan en vosatros!!

Anònim ha dit...

Un autobús vindrà de Zarra per animar al Telmo en la final de tercera!!

Anònim ha dit...

Quants jocs penseu que podrà fer Tibi en Campello?

Anònim ha dit...

Si Sella en va fer 6, Parcent i Benimagrell 4, Murla A 3,Benidorm i Murla B 2. Tibi no passarà de 5 jocs!

Anònim ha dit...

si primera i segona de palma guanyen les seues partides deste cap de semana el club pilota Tibi sera SUBCAMPIÓ com a minim, en les 5 equips que ha inscrit en la lliga 2010, un exit sense precedents, enhorabona a tots es pilotaris i aficionats de TIBI.

Anònim ha dit...

EN JUGUE UNA ORELLA A QUE TIBI FA MES DE 7 JOCS EN CAMPELLO. I TINC EL GAVINYET PREPARAT¡