dissabte, 26 de juny del 2010

JECV, SEMIFINALS DE LLARGUES

Hui dissabte 26 de juny s'han jugat les Semifinals Autonònimques de Llargues a la localitat d'Orba amb els següents resultats per als nostres.
ALEVINS, Tibi 8 - Sella 0, bona partida dels nostres que ho han fet fàcil i han dominat clarament l'encontre. S'ha jugat amb el nou sistema de canviar la banca cada joc, al igual que es fa en llargues internacional. Cosa molt positiva perque potència el que més xiquets tinguen l'oportunitat d'aprendre a traure i també pot igualar un poc més als equips. Per part de Tibi han tret Gonzalo i Julio que ho han fet molt bé, amb poques faltes i apretant quan tocava. Gaspar i Jandi completaven l'equip.
CADETS, Tibi 8 - Benimagrell 7, partida d'infart on sempre hem anat per davall. El carrer es quedava curt per al traure de Benimagrell que ens feia molts quinzes directes per dalt braç, 2-6 per a ells quan decidim canviar mosatros el traure i Carlos que no estava fen-ho mal li deixa pas a "Canari", el qual sorpren a tots per la seua potència també de dalt braç. Expectacular remontada on Benimagrell ha tingut la pilota en la mà per a guanyar la partida però no ho ha fet. I els nostres amb un gran "Canari" i l'aportació de tots els demés, Carlos, Quique i Javi, a la primera s'han emportat la partida.
El proper dissabte seran les finals al carrer de Calp, en Alevins ens enfrontarem a Murla i en Cadets al guanyador de Benidorm-Orba

1 comentari:

Anònim ha dit...

1ª campello 10-Tibi 3.