dimecres, 30 de juny del 2010

12 HORES DE PILOTA 2010

Com ja sabeu ja tenim data per a la celebració del TROFEU DE PENYES "12 Hores de Pilota 2010", que serà el diumenge 18 de Juliol, dos dies abans de l'inici de les festes.
Totes les penyes que vullgau, podeu apuntar-vos, parlar amb Isaac i Eladio. Esperem superar el rècord de participació de l'any passat on 16 equips i més de 120 pilotaris disfrutaren d'esta festa de la pilota.
Jugarem a Palma, i a "curtes", es a dir amb falta darrere per a igualar els traures. La pilota també s'adaptarà (pilota de badana d'alevins) i com sempre el saque tindrà que passar per dalt la corda del mig.
I este any una gran novetat, la participació de "la dona", ja que organitzarem entre totes aquelles que s'apunten un mini-campionat de "Raspall" al Carreret, així que dones de pilotaris, mares de xiquets de l'escola, aficionades, ... contem amb vosatros!!.
Els premis seran per a menjar i beure agust a "Festes": un corder, pernils, vi, ...
Començarem a les 8:00 del matí al llarg de tot el Carrer Major el qual dividirem en dos canxes per a que es juguen dos partides a l'hora, a les 10 esmortzar per a tots, en acabar la fase de grups a dinar , i per la vesprada els quarts, semifinals i la gran final a les 20:00. Va de bo! Ja podeu anar calfant!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estan apuntades les següents penyes: Els Nius, l'Atotxera, Els Tramussos, La Rabosera, Els Dàtils, Els Grillats, Els Engabiats, El Safari, El Racó. Aneu animan-vos els demés!!

Anònim ha dit...

Gironés, enguany no guanyaràs!!!

Anònim ha dit...

Aneu preparant el pernil del Penco!

Anònim ha dit...

tambe jugaran Colgats A i Colgats B i Raterets A i Raterets B i com no Es Safranets el autentic revelació de l´any pasat

Anònim ha dit...

que fa que esteu asperan a que acabe el mundial pa anunciar es fixajes eh,

Anònim ha dit...

de totes les penyes que eian apuntades de moment, la Rabosera es la maxima favorita al titol, no tenen rival