diumenge, 21 de juny del 2009

LA CRÒNICA

El divendres comensavem amb Raspall "Lliga Juvenil" a on l´equip de Tibi(Julio) perdia novament, esta volta davant Oliva 5-25 i ja te poques opcions de clasificarse per a la fase final, tot lo contrari que l´equip de Benidorm de Miki i Sergio que van guanyar davant Bellreguart 25-20 i es fiquen quarts amb opcions series de clasificarse.
En els jocs escolars de "Escala i corda" el equip Infantil va guanyar a Quartell 40-15 i s´ha clasificat per jugar les semifinals el pròxim divendres a Alcasser davant Almussafes.
El equip de 1ª Palma va jugar la última partida davant Benasau i li va guanyar 10-8 i ha tancat així una temporada prou irregular plena de lesions que no els ha deixat tindre una regularitat i al final han patit un poc per asegurarse la permanencia.
Tambe en els jocs escolars pero esta volta en "Llargues" els Infantils jugaven la Final, defenien el titòl ja que el any pasat van ser campions, pero no ha pogut ser i han perdut davant Orba 6-2, enguany toca ser Subcampions.
En la semifinal de tornada per el titòl de tercera de Palma que han jugat Tibi -Benidoleig no ha agut color i han guanyat es nostres per un contundent 10-1, ara jugaran la final contra els veins d´Agost a partida unica en el dia de la clausura a Calp.