dimecres, 24 de juny del 2009

12 HORES DE PILOTA TROFEU PENYES

Els Infantils de Tibi no han pogut pasar a la final d´escala i corda al caure derrotats esta vesprada a Alcasser davant Almussafes, han jugat molt be, ho han donat tot i han plantat cara, en algunes jugades la sort no es ha dit pero es per ha estar mes que contents en el rendiment que han donat es xicons ja que era una modalitat que no havien jugat mai, Enhorabona i al any que ve mes.
17:30 TIBI 20-ALMUSSAFES 40
SA
AS
Tot a punt per a que rode un any mes la pilota al Carrer Major en les "12 Hores de Pilota Trofeu Penyes" en Honor Santa María Magdalena, que es jugará el pròxim diumenge 28 de juny.

GRUPS, HORARIS I PARTIDES

18 comentaris:

Anònim ha dit...

17 equips amb una mitja de 8 jugadors fan més de 130 pilotaris este diumenge al Carrer Major de Tibi este diumenge. El carrer es divideix en dos canxes i alhora es juguen 2 partides. Començarem a les 8 del matí i la final serà a les 20:00. Impresionant la festa de pilota que es viu! No t'heu pergues!

Anònim ha dit...

La modalitat que es juga es la de Palma, joc de ratlles, però amb la peculiaritat que el traure s'ha de fer per dalt d'una corda i hi ha falta darrere, així hi ha més igualtat.

Anònim ha dit...

A les 10:00 l'esmortzar, coques i beguda per a tots els pilotaris!

Anònim ha dit...

segun es primers sondejos que ha fet Radio Palma, La Toxera son els grans favorits junt als Engabiats,per ferse amb la victòria, pero tambe conten es Dátils i es Nius que sempre estan ahí, encara que la sorpresa la poden donar les Grillats amb el fixaje multimillonari (totes les festes de la vaca de baes)de El Mariscal gran profesional de la pilota i La Rabosera que amb Oliveros(primera figura dels trinquets de la foia de Castalla)son junt als Raterets es que tenen mes opcions de ferse amb el titòl.El Mansana en declaracions a Radio 9 diu que el fixaje del Mariscal costará molts cubates.

Anònim ha dit...

Heu pensat en fer unes 12 hores obertes a equips d'altres poblacions?

Anònim ha dit...

En declaracions al programa Trinquet, Alvaro Gironés diu: "Volem que mos toque el Safari per a vengar lo de l'any passat, a pilotaes es traurem del carrer"

Anònim ha dit...

Atentos a la evolució de JONY, este any pot ser la sorpresa!

Anònim ha dit...

No vos confieu, que els grillats estan treballan molt dur pa que l'incorporacio del jugador franquicia "El Mansana", siga tot una realitat. El problema a hores d'ara es d'uns 2 millons d'Euros amunt o avall. Tot i aixo, es treballara fins a l'ultim moment, ja que l'equip donaria un bot de calitat molt gran. Per altra banda, els components de l'equip sentrenen a porta tanca, ja que la tecnica d'estos jugadors no es vol que siga estudia per els seus rivals.

Un home en dines ha dit...

el qui guañe te unes vacacions pagades a tutipley sempre i cuan no transguedisca les normes cíviques ningún component de l'equip, ja que aquestos ultims añs algú es va alborotar més del compte, i això que encara la cervesa no rodava pel carrer major....

Anònim ha dit...

Atentos tots al equip sorpresa, "El Penyonet" ha fichat a KK y CR7, tremoleu.

el comite ha dit...

els premis d´enguany serán: un pernil per a les quatre penyes semifinalistes, la penya subcampiona tendrá ademes un lote variat que dona DICOST i la penya campiona apart del pernil tendrá un corder i un kilo de embutit de cada clase que dona la Carnisseria de Antonio(JACA),em de dir que despues en la entrega de trofeus hihauran mes sorpreses.

isgabe ha dit...

dema al trinquet d´alcasser les infantils jugaran les semifinals d´escala i corda en les JECV ,TIBI - ALMUSSAFES.

El BARÇA ha dit...

Qui guanye tindrà TRIPLET
1 Copa Rei (Pernil)
2 Lliga (Botifarres,llonganises..))
3 Champions (Corder)
Pd: Els demés del Madrid en BLANC

Anònim ha dit...

Avisem que hi haurà control antidoping, no von passeu en l'esmortzar ni en el dinar ...!

Anònim ha dit...

Este trofeu es presenta amb més igualtat que mai, no hi ha un clar favorit.
Cavallers va de bo!

Un home amb Solera ha dit...

Aquest any la cosa esta pero que molt rebolica per culpa de uns xicons que donaran a parlar prou en el poble,ELS GRILLATS ixos pareix que no ho fasen pero jo els he vist entrenant i la cosa enguany va de bo aixi que agafeu-sos els calçotets Toxera,Datils,Nius i mes perque aço deixara marca.

Anònim ha dit...

visca els Dàtils.... campions morals sempreeeeeee....

Enguany juga en moatros Giro de Ibi, les pilotos ixiran per dalt de ca santos...
pel matí un passeig i per la vesprà deu dirà.

Anònim ha dit...

Visca Santa Maria Magdaleeeenaaaaaaaa, Visca.