diumenge, 14 de juny del 2009

COMENTARIS

El dissabte al trinquet d´Alcasser els Infantils van guanyar als de Borbotó 40-10 en les octaus de final d´escala i corda en es JECV i pasen als quarts de final que es jugaran als trinquets d´Alcasser i Orba el pròxim cap de setmana, gran faena que estan fen les xiquets en el seu primer any que participen a una modalitat que no havien practicat, ni jugat mai. r

Per la vesprá a Tibi jugava 1ª Palma, amb la baixa de la banca Jose, el va sustituir Mendi,que heu va fer molt be, pero van pedre, despues de fer una remontada quan anaven perdent 2-6 es van posar 9-7 a favor, pero no van saber rematar la partida i van acabar paganvo, va ser una partida bonica de vore amb colps i jugades molt bones, van estar be Mendi i Pablo al bot.

g jh r 3ª Palma va jugar les semifinals d´anada per el titol de tercera a Benidoleig i va guanyar 4-10, van jugar molt be i van conseguir una victoria molt important que es pot posar en la final, ara queda la partida de volta.

f r 3ª Llargues li han guanyat a Murla 10-4 ,han guanyat despues de anar perdent 0-3,Manel que ha estat molt be traent i els seus companys no han pogut fer res davant del bon joc dels nostres en la seua ultima partida de la temporada,en esta partida han jugat les Juvenils Álvaro,Miki,Sergi i Gurrini.

d s Els cadets de l´escola no han pogut clasificarse per a les finals de llargues que es disputaran el proxim cap de setmana a Orba, ja que han caigut davant Sella per 4-5, en partida disputada el diumenge de matí al carrer de Benidorm. Si que ho han fet els Infantils que han guanyat a Finestrat 8-0.

1 comentari:

isgabe ha dit...

Dema es fara el sorteig de grups de les "12 Hores de Pilota Trofeu Penyes".Enguany hi-hauran 17 penyes,mes que mai,en un total de quatre grups de quatre equips i un de cinc, a on pasaran a cuarts es dos primers.Les penyes son; LA TOXERA,ELS ENGABIATS,ELS DATILS,ELS COLGATS A I B,ELS NIUS,ELS RATERETS A I B,CLUB SAFARI,ELS SAFRANETS,EL PENYONET,DE TOT UN POC,ELS TRAMUSSOS,ELS PLATANUTS,LA RABOSSERA,ELS GRILLATS I EL RACÓ, un dia de festa per a tot el poble unit per la pilota.Será el proxim dia 26 de juny desde les huit del mati fins les huit de la nit que es jugara la final.