diumenge, 20 de març del 2011

CRÒNIQUES DIUMENGE 20, 3ra JORNADA

Llargues Segona.
TIBI 10 (Telmo, Alvaro, Julio i Checho ) - XALÓ B 3.
Primers 3 punts que sumem a casa, i ja en van 6. Esta vegada "El Telmo" ha estat molt bé, no moltes faltes i amb un traure molt llarg, (s'ha pegat una pilotà espectacular, de la banca fins més allà del campanar). Els demés bé, fent ratlles i guanyant-les. Per Xaló ha agradat la banca.
Tercera Palma.
TIBI 10 (Mateo, Jaca, Germán i Jaume) -XIXONA 0.
Fàcil partida per als locals. Clara superioritat i tercera victoria, que una setmana més ens situa al capdavant de la classificació. Per Xixona el millor, Jony. Per Tibi la banca Mateo. Germán i Jaca també molt bé.
Llargues Juvenils.
ALTEA 0 -TIBI 10 (Gironés, Raúl, Julio, Carlos i Quito).
Superioritat de l'equip tibero que dominà la partida clarament gracies sobre tot a la diferència de banques. 3 punts més que ens mantenen una setmaneta més com a líders.
Primera Palma.
SELLA 8 (Jorge-Kiko-Pau-Xime i Jordy) - TIBI A 10 (Jose-Hector-Toni-Canari i Isaac)
Gran victoria davant es actuals campions a damicili, en una partida molt dificil, que hem tingut que jugar de tu a tu per conseguir la victoria,comensem un poc gelats i amb masa imprecicions que junt al bon joc local ens costa un 4-0, despues remontem i fem 4-5, de açí i fins el final partida molt igualada en la que s´ha tingut que suar per guanyarla, 6-5, 6-7, 8-7 i 8-10 definitiu, gran partida la que s´ha pogut vore esta vesprada a Sella amb un gran ambient de public de es dos pobles i voltants, Jose a tret molt que ha anat cada volta a mes i el juvenil Canari a deleitat amb grans pilotades de bot i braç que han creuat tot el carrer, per part de Sella han estat be Kiko i Jordy.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeeeeeeee que hem fet pleno sis de sis, com mola, a disfrutar que dia que pasa ja no torna yujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

Impresionant!! 6 partides, 6 guanyades, 17 de 18 punts possibles, importantíssimes victories fora de casa!! però hem d'estar tranquils, que açò només fa que començar i queda molta lliga!!

Anònim ha dit...

Jugador del cap de setmana ... esta vegada totes les banques: Álvaro, Eladio, Jose, Mateo, Telmo i Gironés!

Anònim ha dit...

pues yo diria per al mijor jugador del cap de sermana a FELIX li pegava de bot i braç i la pilota pegava en la ferreria

Anònim ha dit...

De categoria xeee.. de categoriaaaaa...