diumenge, 13 de març del 2011

CRÒNIQUES 2na JORNADA

Llargues Primera.
BENIMAGRELL 2 (Perete, Paco, Pedro i Juan) - TIBI 8 ( Álvaro, Isaac, Sergi i Miki ).
La partida comença davall l'amenaça de plutja, la qual al final impedí que s'acabara i s'aplaçara amb el resultat de 2-8. El jocs cauen prompte a favor de Tibi gracies a la potencia en el traure d'Alvaro i el bon treball al resto dels joves Sergi i Miki, als que Isaac igual que el dia de Benidorm es deixà la responsabilitat de restar i novament no defraudaren. Llàstima que no es puguera acabar la partida, caldrà tornar per arrematar la feina.
Palma Primera.
TIBI A - BENIDORM.
Aplaçada per la plutja.
Llargues Segona.
CREVILLENT 4 - TIBI 10.
Primers tres punts per a l'equip de segona, desprès del mal inici a casa davant Parcent. Bona partida de tots, molt bé esta vegada "El Telmo" que estigué molt fort al traure i destacar també a Carlos i Julio al rest. La plutja feu que es parara dos vegades però els jugadors tingueren paciencia i pugueren acabar.
Palma Tercera.
ALCOI 3 - TIBI 10 (Mateo, Hermes, Fèlix, Jaume i Germán).
Tres punts més i ja en van sis. Partida sense molts problemes tot i que han començat amb dubtes però prompte Mateo ha imposat la seua potencia al traure. La resta de l'equip també ha estat bé.
Llargues Juvenils.
TIBI 10 - SELLA 8.
Importantíssima victoria davant el gran equip de Sella, actuals campions de la categoria. Una partida on els traures no han estat fins i les faltes han marcat el desenllaç final, per Tibi, Álvaro ha tret molt llarg però s'ha enganxat més de lo que en ell es habitual, mentre que per Sella, Pau ha estat prou irregular.Destacar per Tibi a Julio al resto, que ha estat molt motivat. Ens col.loquem un punt per damunt de Sella i no devem perdre cap més si volem continuar ahí dalt. Queda molta lliga, però segurament la partida de volta serà determinant!
Palma Primera.
TIBI B 10 - BENASAU 9.
Emocionat partida la viscuda este matí a Tibi. S'adelanta Benasau 0-1, 1-1, 1-2, 3-2, 3-3, 3-4,3-5, 5-5, amb iguals a 5 Tibi desperdicia un Val per quinze i una bona ratlla, 5-6, Benasau ,amb un potent Saoro al traure es despega 5-7, 5-8, 6-8, 6-9. Però, quan tot pareixia perdut, la pilota ens ha dit. Eladio al traure ha tocat més pared i els nostres restos ho tornaven tot. Poquet a poquet, i espentats pel nombrós públic que hi havia al carrer hem anat remontant, 7-9, 8-9, 9-9 i finalment 10-9. Gran partida que han disfrutat tots els aficionats i primers dos punts per al Tibi B.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els equips per el "quasi pleno" en victòries.

Encara que com va dir aquell:

"No es tan importante GANAR o PERDER, lo que realmente importa es que los jugadores jueguen en EQUIPO, lo hagan MOTIVADOS i que sean FELICES jugando "
(Vicente del Bosque, Seleccionador de Futbol España, Campeon del mundo 2010)

Jo també ho crec així, amb eixa filosofia España va guanyar el mundial.
Si els equips de pilota de Tibi juguem motivats,disfrutem del joc de pilota i ho fem en equip, potser guanyem enguany diverses lligues.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Destacar com al millor d'este cap de setmana a... Julio!

Anònim ha dit...

I que o digues es un makina, enhorabona per la partida Kitorro.

Anònim ha dit...

Això és per que val calfar ja en la partida de 2a llargues,,,

Anònim ha dit...

i de la partida de Jaume i Hermes no dieu res son unes makines!!!!!!!!!!!