dissabte, 26 de març del 2011

CRÒNIQUES DISSABTE 26 DE MARÇ

Llargues Primera.
PARCENT 4 (Malia, Rodrigo, German i Ivan) - TIBI 10 (Alvaro, Isaac, Sergi i Miki).
Fantàstica victoria dels nostres davant el potent equip de Parcent, gran partida de tot l'equip, en especial d'Alvaro, que està traent com mai, segur i poderòs, i sorprenent el rendiment dels joves Sergi i Miki que amb la veterania de Isaac estant fent un començament de lliga expectacular.
S'avança Tibi 0-1, després reaccionen els locals 3-1, 4-4 i a partir d'ahí els jocs van caent al nostre favor fins al 4-10 final. Gran ambient de públic amb molts aficionats tiberos que s'han desplaçat fins a Parcent i als quals el viatge els ha valgut la pena ja que han disfrutat del bon joc i la gran victoria dels nostres. 3 punts més i continuem invictes, la pròxima jornada rebrem a Campello i ens jugarem el lideratge de la lliga, de segur que el carrer estarà de gom a gom per vore una gran partida.
Palma Primera.
TIBI A 10 (Jose, Héctor, Esteban, Toni i Canari) - ALTEA 7 (El Roig, Juanfran, Barraca, Quico i Miguel).
Partida dura i complicada en la que Tibi sempre ha anat per davant, però no han estat tant bé com en ells es habitual i al final ens ha costat un punt. Comencem bé 2-0, 2-1, 3-1, 4-2, 4-3, però no conseguim despegar-mos i el seu traure va trobant paret cada vegada millor, 5-3, 6-4, en este joc s'interrumpeix la partida uns moments per una ratlla discutida, i després d'uns instants de tensió no ens posem nerviosos i finalment el joc es nostre, 7-4, però errades en els següents jocs ens col.loquen 7-5, a continuació 8-5, 8-6, 9-6, i la pilota que no ens diu, 9-7 i 10-7 final. Per Tibi destacar a Hector al resto i Jose al traure i per Altea, Juanfran i Barraca. Com sempre molta gent presenciant la partida.