dimecres, 30 de juny del 2010

12 HORES DE PILOTA 2010

Com ja sabeu ja tenim data per a la celebració del TROFEU DE PENYES "12 Hores de Pilota 2010", que serà el diumenge 18 de Juliol, dos dies abans de l'inici de les festes.
Totes les penyes que vullgau, podeu apuntar-vos, parlar amb Isaac i Eladio. Esperem superar el rècord de participació de l'any passat on 16 equips i més de 120 pilotaris disfrutaren d'esta festa de la pilota.
Jugarem a Palma, i a "curtes", es a dir amb falta darrere per a igualar els traures. La pilota també s'adaptarà (pilota de badana d'alevins) i com sempre el saque tindrà que passar per dalt la corda del mig.
I este any una gran novetat, la participació de "la dona", ja que organitzarem entre totes aquelles que s'apunten un mini-campionat de "Raspall" al Carreret, així que dones de pilotaris, mares de xiquets de l'escola, aficionades, ... contem amb vosatros!!.
Els premis seran per a menjar i beure agust a "Festes": un corder, pernils, vi, ...
Començarem a les 8:00 del matí al llarg de tot el Carrer Major el qual dividirem en dos canxes per a que es juguen dos partides a l'hora, a les 10 esmortzar per a tots, en acabar la fase de grups a dinar , i per la vesprada els quarts, semifinals i la gran final a les 20:00. Va de bo! Ja podeu anar calfant!

dilluns, 28 de juny del 2010

CAP DE SETMANA AGREDOLÇ

Este passat cap de setmana ens ha deixat uns grans resultats per al nostre Club, llàstima que l'equip de primera de llargues no puguera fer més jocs al Campello.
FINAL DE TERCERA DE LLARGUES, anada Parcent 7 - Tibi 10/ tornada TIBI 10- PARCENT 6. Tibi es proclamà campió de tercera de llargues després d'una gran partida en la que van tornar a vencer l'equip de Parcent. Començarem nerviosos i amb errades, les quals aprofitaren els visitants amb un bon traure com el de Marín i un excel.lent resto, Pere de Murla, un 0-4 inicial que feia pensar en que se'ns podia escapar la final, però quan el Telmo s'enfilà, s'acabà, fins a 7 quinzes seguits va conseguir obligant al resto de Parcent a jugar en mig la plaça a l'altura de la segon morera, impresionant! La resta de l'equip molt bé, Sergi, Canari i Checho feren la seua feina i a l'any que ve estarem en segona categoria!!. Destacar el gran ambient de públic assistent a la partida!
SEGONA DE PALMA, Tibi 10 - Xabia 1 . Tibi subcampió de la segona de palma. Fantàstica la temporada que ha fet este equip que acabava de pujar de tercera categoria. Es jugaven en esta última partida el subcampionat ja que si no aconseguien la victoria seria Agost el que quedaria segon, però els nostres van eixir molt concentrats i no deixaren escapar la oportunitat. Molt bé Eladio que no va fer ni una falta al traure i segurament va ser la seua millor partida a casa. Cola, amb la seua veterania, tot un segur en la punta, i els joves Miki i Julio poderosos al resto. Un gran any i ara a lluitar per la promoció d'ascens a primera!
PRIMERA DE PALMA, Tibi 10 - Calp A 0. L'equip de Jose amb estos tres punts aconseguix ser ja matemàticament subcampió de la primera categoria de palma. Un altre èxit per al nostre Club d'un equip que l'any passat va patir per a mantindre la categoria però que enguany han fet un gran joc i encara tenen opcions a ser campions, tot depen de lo que faça Sella en les dos partides que li queden aplaçades.
PRIMERA DE LLARGUES, Campello 10 - Tibi 3. Llastima de partida, perque els nostres no van saber aprofitar les oportunitats que disposaren per a fer més jocs. Unes vegades per errades propies i altres perque quan Martinez passava al traure neutralitzava la nostra ventaja, fins i tot ens van tombar un joc que dominavem 0-40. I davant d'un gran equip com el Campello no pots perdonar. Una pena perque s'hagueren pogut fer 6 o 7 jocs i portar a Tibi un gran resultat per a la partida de tornà. El millor dels nostres Álvaro, que va traure molt i va fer prous quinzes directes. Ara a esperar-los a casa i pensar en tindre un gran dia i ells lo contrari!!

dissabte, 26 de juny del 2010

JECV, SEMIFINALS DE LLARGUES

Hui dissabte 26 de juny s'han jugat les Semifinals Autonònimques de Llargues a la localitat d'Orba amb els següents resultats per als nostres.
ALEVINS, Tibi 8 - Sella 0, bona partida dels nostres que ho han fet fàcil i han dominat clarament l'encontre. S'ha jugat amb el nou sistema de canviar la banca cada joc, al igual que es fa en llargues internacional. Cosa molt positiva perque potència el que més xiquets tinguen l'oportunitat d'aprendre a traure i també pot igualar un poc més als equips. Per part de Tibi han tret Gonzalo i Julio que ho han fet molt bé, amb poques faltes i apretant quan tocava. Gaspar i Jandi completaven l'equip.
CADETS, Tibi 8 - Benimagrell 7, partida d'infart on sempre hem anat per davall. El carrer es quedava curt per al traure de Benimagrell que ens feia molts quinzes directes per dalt braç, 2-6 per a ells quan decidim canviar mosatros el traure i Carlos que no estava fen-ho mal li deixa pas a "Canari", el qual sorpren a tots per la seua potència també de dalt braç. Expectacular remontada on Benimagrell ha tingut la pilota en la mà per a guanyar la partida però no ho ha fet. I els nostres amb un gran "Canari" i l'aportació de tots els demés, Carlos, Quique i Javi, a la primera s'han emportat la partida.
El proper dissabte seran les finals al carrer de Calp, en Alevins ens enfrontarem a Murla i en Cadets al guanyador de Benidorm-Orba

dimecres, 23 de juny del 2010

PARTIDES APLAÇADES

El passat cap de setmana es disputaren diverses partides aplaçades en diferents categories amb resultats molts importants per als interesos del nostre Club.
1ra de LLARGUES, Murla A 0 - Tibi 10. L'equip local no podia contar amb la seua banca titular. 3 punts que sumats a la sorpresa de que Campello se'n va deixar un en la seua visita a Parcent, ens fan empatar amb ells al front de la classificació. La qual cosa prevé un final de lliga apassionant on el campió eixirà del doble enfrontament que quedà aplaçat, Campello-Tibi / Tibi-Campello. Es clar que ells són els favorits, però ho donarem tot fins l'últim quinze!!
2na de PALMA, Altea 10 - Tibi 7. Primer contra segon en la classificació. Gran partida de pilota la viscuda el diumenge passat a Altea, on els nostres feren un joc molt seriós i se'n portaren un punt valiosíssim de casa del Campió, ja que ara si aconseguim la victoria en l'última partida que ens queda, front a Xabia este diumenge a les 18:00 en casa, serem Subcampions.
FINAL DE TERCERA DE LLARGUES: partida d'anada, Parcent 7 -Tibi 10. Fantàstic tot l'equip, poderós el "Telmo" al traure que s'enfilà al difícil carrer de Parcent i no va fer tantes faltes com altres vegades. Molt bé el Canari i Sergi al resto i un mur el Checho, que parava totes les ratlles. Ara ens queda este dissabte a les 18:00 la tornà, tots al carrer Major ha donar el vostre suport, ja que açò no està encara fet, Parcent amb Marín al saque i Pere el de "Murla" (que l'any passat restava en primera) són un gran equip i no ens podem confiar!

JECV, LLARGUES

El passat dissabte es disputaren a Tibi les partides corresponents a la fase de classificació dels JECV en la modalitat de llargues del grup més al sud de la provincia.
En la categoria Cadet, l'equip de Tibi va vencer clarament a tots els seu rivals (Petrer, Agost, Mutxamel) i passa com a primer de grup a les semifinals, les quals es disputaran este dissabte dia 26 a Orba, en la que ens enfrentarem a Benimagrell. Serà una partida complicada i molt igualada entre dos conjunts que es coneixen prou bé.
En categoria Infantil, els nostres no van estar al nivell de altres dies i finalment van ser superats per Mutxamel, que passa com a primer.
En la categoria Aleví, serà el Tibi A el que viatjarà fins a Orba per a jugar-se el pas a la final front a Sella.

divendres, 18 de juny del 2010

ANGEL MIRA, PREGONER 2010

ANGEL amb es Supercampions Benjamins JULIO I JANDY

Angel Mira Cremades, el President del "Club de Pilota Tibi", tindrà l'honor de ser el pregoner de les Festes Majors de Tibi. L'acte tindrà lloc el dissabte 3 de Juliol en la Presentació de les Reines de Festes 2010.
Abanda de la seua trajectoria empresarial, Angel Mira sempre ha estat vinculat amb l'esport i la cultura tibera. Al llarg de la seua vida i en diferents etapes ha sigut entrenador i president del Club de Futbol Tibi, secretari de la Societat de Caçadors, president de la primera "Sociedad Deportivo y Cultural de Tibi", els últims deu anys i des de la seua fundació President del Club de Pilota Tibi, pero més concretament relacionat amb la Festa , durant molts anys ha col.laborat en l'elaboració del "Llibre de Festes" on publicava el seu esperat article "Criticant la Festa", en el qual de manera irònica i amb bon humor tractava algún aspecte de les festes de l'any anterior.

dilluns, 14 de juny del 2010

GRAN JORNADA

L'ultima jornada de lliga ens ha ha donat uns resultats molt bons per a tots els equips del Club, que ens situen en les posicions capdavanteres i amb opcions de quedar almenys subcampions en totes les categories que estem participant. Però encara queden per jugar prou partides aplaçades per lo que tindrem que lluitar fins el final!
1ra de Llargues, TIBI 10 - BENIDORM 3: Tres punts més en una partida que començà igualà pero que prompte es decantà per a mosatros amb comoditat. Álvaro molt bé, segur i amb poques faltes. Debutà en primera el jove "Canari", un cadet amb molt de futur. I ara a jugar les 3 aplaçades, les 2 contra Campello i anar a Murla. Si fem 3 punts serem matemàticament segons.
1ra de Palma, CALP A 10 - TIBI 7: Un puntet importantíssim per a conquistar el subcampionat, ens queden 2 partides aplaçades i si guanyem la de casa front a Calp A ja estarà fet.
2na de Palma, XABIA 1 - TIBI 10: Després del "bac" davant Agost la setmana passada a casa, aconseguim 3 punts molt difícils. Partida seria, amb gran joc per part de tots . Ens queden 2 partides i si fem 3 punts serem també subcampions.
Juvenils, TIBI 10 - BENIDORM 4: Fantàstic l'equip juvenil que tan sols ha perdut una partida en tot el campionat i que finalment serà SUBCAMPIÓ DE LLARGUES EN CATEGORIA JUVENIL 2010.
3ra de Llargues, tornada de les SEMIFINALS, MURLA 5 - TIBI 10: Impresionant, començarem nerviosos i perdent 4-2, però quan la nostra banca enfilà el carrer, 4-8. Molt bé tots però cal destacar al Telmo, que sens subte es la revelació del campionat al traure. Ja som SUBCAMPIONS DE TERCERA DE LLARGUES, i ara a per la final. Molt!

divendres, 11 de juny del 2010

SEMIFINALS 3ra de LLARGUES

L'equip de tercera de llargues viatjarà el pròxim diumenge 13 de juny fins a Murla per a disputar la partida de tornada de les semifinals. Serà a les 16:00 i tindran que defensar el resultat obtingut a casa el passat cap de setmana, 10 -6, es a dir que en fer 7 jocs ja estem en la final, on ens esperaria el guanyador de l'altra eliminatoria, Parcent-Crevillent. El nostre equip ha anat en la lliga de menys a més i és ara quan s'encontra en millor forma però tot dependrà , com sempre, del dia que tinga la nostra banca, "El Telmo". L' equip de Murla és molt complet i tots juguen, amb Manel al traure i a sa casa són prou perillosos, es per això que tindrem que donar-ho tot i estar molt concentrats perque ja sabem que amb la nostra banca no hi ha res perdut ni guanyat fins l'ultima pilotà! ,

ULTIMA JORNADA

Este cap de setmana es disputarà l'última jornada de lliga, faltaran després totes les aplaçades, i estos són els horaris, esperem que el temps ens deixe disputar-la.
DISSABTE 12: 1ra de Palma, CALP A - TIBI, a les 17:30. Partida molt important per a les nostres aspiracions, anem segons i tenim que puntuar per a continuar ahí dalt.
DIUMENGE 13: 1ra de Llargues, TIBI -BENIDORM , a les 10:00. Juvenils , TIBI - BENIDORM, a les 11:30. L'equip de primera no pot confiar-se, la setmana passada en palma Benidorm ja ens va llevar un punt i tindrem que estar molt concentrats per a evitar qualsevol sorpresa. En Juvenils Tibi ja es matemàticament subcampió i esta ùltima partida serà per a disfrutar i celebrar la gran temporada dels mes joves que tan sols han perdut una partida en tota la lliga, a Sella.
2na Palma, XABIA - TIBI , a les 11:30. Partida molt dificil per a l'equip de segona de palma que va fer un pas arrere l'altra jornada al perdre en casa els tres punts front Agost i complicant-se molt el subcampionat.

dimecres, 9 de juny del 2010

RESUM JORNADA

Les resultats del ultim cap de semana ens va deixar la victòria del equip de primera de Llargues a Parcent per 0-10, victoria important que deixa les opcions intactes decara a guanyar la lliga, encara que queda lo mes dificil a casa davant Benidorm i Campello i fora Murla (A) i Campello, pero com dia aquell, poc a poc.Tambe va guanyar el equip de tercera de Llargues en la seua lluita de semifinals davant Murla per 10-6, una victòria molt treballada ja que es va costar molt, van tindre que remontar dos voltes el marcador amb 1-3 i 3-6,van destacar les dos banques Raúl (la revelació de la temporada) i Manel, ara queda la tornada que no sera gens facil.Es Juvenils van cumplir i tambe van guanyar en la seua visita a La Vila per 5-10.Els equips de Palma van tindre resultats adversos ja que el equip de primera va guanyar a Benidorm 10-7, joc irregular dels nostres i bona partida de Benidorm, continuem segons, la proxima semana a Calp (A), partida importantisima ja que pot ser clau per al final de lliga i l´equip de segona que va pedre davant Agost a casa 6-10 i s´ha complicat i molt el segon lloc que pareixia tenia a la ma, ara es queden dos visites dificils com son Xabia i Altea i a casa Xabia.