dilluns, 28 de juny del 2010

CAP DE SETMANA AGREDOLÇ

Este passat cap de setmana ens ha deixat uns grans resultats per al nostre Club, llàstima que l'equip de primera de llargues no puguera fer més jocs al Campello.
FINAL DE TERCERA DE LLARGUES, anada Parcent 7 - Tibi 10/ tornada TIBI 10- PARCENT 6. Tibi es proclamà campió de tercera de llargues després d'una gran partida en la que van tornar a vencer l'equip de Parcent. Començarem nerviosos i amb errades, les quals aprofitaren els visitants amb un bon traure com el de Marín i un excel.lent resto, Pere de Murla, un 0-4 inicial que feia pensar en que se'ns podia escapar la final, però quan el Telmo s'enfilà, s'acabà, fins a 7 quinzes seguits va conseguir obligant al resto de Parcent a jugar en mig la plaça a l'altura de la segon morera, impresionant! La resta de l'equip molt bé, Sergi, Canari i Checho feren la seua feina i a l'any que ve estarem en segona categoria!!. Destacar el gran ambient de públic assistent a la partida!
SEGONA DE PALMA, Tibi 10 - Xabia 1 . Tibi subcampió de la segona de palma. Fantàstica la temporada que ha fet este equip que acabava de pujar de tercera categoria. Es jugaven en esta última partida el subcampionat ja que si no aconseguien la victoria seria Agost el que quedaria segon, però els nostres van eixir molt concentrats i no deixaren escapar la oportunitat. Molt bé Eladio que no va fer ni una falta al traure i segurament va ser la seua millor partida a casa. Cola, amb la seua veterania, tot un segur en la punta, i els joves Miki i Julio poderosos al resto. Un gran any i ara a lluitar per la promoció d'ascens a primera!
PRIMERA DE PALMA, Tibi 10 - Calp A 0. L'equip de Jose amb estos tres punts aconseguix ser ja matemàticament subcampió de la primera categoria de palma. Un altre èxit per al nostre Club d'un equip que l'any passat va patir per a mantindre la categoria però que enguany han fet un gran joc i encara tenen opcions a ser campions, tot depen de lo que faça Sella en les dos partides que li queden aplaçades.
PRIMERA DE LLARGUES, Campello 10 - Tibi 3. Llastima de partida, perque els nostres no van saber aprofitar les oportunitats que disposaren per a fer més jocs. Unes vegades per errades propies i altres perque quan Martinez passava al traure neutralitzava la nostra ventaja, fins i tot ens van tombar un joc que dominavem 0-40. I davant d'un gran equip com el Campello no pots perdonar. Una pena perque s'hagueren pogut fer 6 o 7 jocs i portar a Tibi un gran resultat per a la partida de tornà. El millor dels nostres Álvaro, que va traure molt i va fer prous quinzes directes. Ara a esperar-los a casa i pensar en tindre un gran dia i ells lo contrari!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que Campello es quede en 3 jocs a Tibi es quasi impossible, i ja vorem si els podeu guanyar!

Anònim ha dit...

Sabem que es complicat pero tenim dret a somiar!!!

Anònim ha dit...

Tots al carrer Major, hem de donar suport als nostres!