divendres, 18 de juny del 2010

ANGEL MIRA, PREGONER 2010

ANGEL amb es Supercampions Benjamins JULIO I JANDY

Angel Mira Cremades, el President del "Club de Pilota Tibi", tindrà l'honor de ser el pregoner de les Festes Majors de Tibi. L'acte tindrà lloc el dissabte 3 de Juliol en la Presentació de les Reines de Festes 2010.
Abanda de la seua trajectoria empresarial, Angel Mira sempre ha estat vinculat amb l'esport i la cultura tibera. Al llarg de la seua vida i en diferents etapes ha sigut entrenador i president del Club de Futbol Tibi, secretari de la Societat de Caçadors, president de la primera "Sociedad Deportivo y Cultural de Tibi", els últims deu anys i des de la seua fundació President del Club de Pilota Tibi, pero més concretament relacionat amb la Festa , durant molts anys ha col.laborat en l'elaboració del "Llibre de Festes" on publicava el seu esperat article "Criticant la Festa", en el qual de manera irònica i amb bon humor tractava algún aspecte de les festes de l'any anterior.

1 comentari:

vitaminadelluna ha dit...

Moltes felicitats a Ángel i a la família. Crec que és una persona que té molt a veure amb la festa tibera, i que ho farà molt bé.

Laura.