dilluns, 14 de juny del 2010

GRAN JORNADA

L'ultima jornada de lliga ens ha ha donat uns resultats molt bons per a tots els equips del Club, que ens situen en les posicions capdavanteres i amb opcions de quedar almenys subcampions en totes les categories que estem participant. Però encara queden per jugar prou partides aplaçades per lo que tindrem que lluitar fins el final!
1ra de Llargues, TIBI 10 - BENIDORM 3: Tres punts més en una partida que començà igualà pero que prompte es decantà per a mosatros amb comoditat. Álvaro molt bé, segur i amb poques faltes. Debutà en primera el jove "Canari", un cadet amb molt de futur. I ara a jugar les 3 aplaçades, les 2 contra Campello i anar a Murla. Si fem 3 punts serem matemàticament segons.
1ra de Palma, CALP A 10 - TIBI 7: Un puntet importantíssim per a conquistar el subcampionat, ens queden 2 partides aplaçades i si guanyem la de casa front a Calp A ja estarà fet.
2na de Palma, XABIA 1 - TIBI 10: Després del "bac" davant Agost la setmana passada a casa, aconseguim 3 punts molt difícils. Partida seria, amb gran joc per part de tots . Ens queden 2 partides i si fem 3 punts serem també subcampions.
Juvenils, TIBI 10 - BENIDORM 4: Fantàstic l'equip juvenil que tan sols ha perdut una partida en tot el campionat i que finalment serà SUBCAMPIÓ DE LLARGUES EN CATEGORIA JUVENIL 2010.
3ra de Llargues, tornada de les SEMIFINALS, MURLA 5 - TIBI 10: Impresionant, començarem nerviosos i perdent 4-2, però quan la nostra banca enfilà el carrer, 4-8. Molt bé tots però cal destacar al Telmo, que sens subte es la revelació del campionat al traure. Ja som SUBCAMPIONS DE TERCERA DE LLARGUES, i ara a per la final. Molt!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLT TELMOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Telmakina, from the ZARRA, the best number wuan.