divendres, 11 de juny del 2010

ULTIMA JORNADA

Este cap de setmana es disputarà l'última jornada de lliga, faltaran després totes les aplaçades, i estos són els horaris, esperem que el temps ens deixe disputar-la.
DISSABTE 12: 1ra de Palma, CALP A - TIBI, a les 17:30. Partida molt important per a les nostres aspiracions, anem segons i tenim que puntuar per a continuar ahí dalt.
DIUMENGE 13: 1ra de Llargues, TIBI -BENIDORM , a les 10:00. Juvenils , TIBI - BENIDORM, a les 11:30. L'equip de primera no pot confiar-se, la setmana passada en palma Benidorm ja ens va llevar un punt i tindrem que estar molt concentrats per a evitar qualsevol sorpresa. En Juvenils Tibi ja es matemàticament subcampió i esta ùltima partida serà per a disfrutar i celebrar la gran temporada dels mes joves que tan sols han perdut una partida en tota la lliga, a Sella.
2na Palma, XABIA - TIBI , a les 11:30. Partida molt dificil per a l'equip de segona de palma que va fer un pas arrere l'altra jornada al perdre en casa els tres punts front Agost i complicant-se molt el subcampionat.