dijous, 25 de novembre del 2010

JECV, SEMIFINALS PROVINCIALS DE FRONTÓ

Dos partides hem disputat ja de les Semifinals Provincials de Frontó Valencià, adelentant-mos a la jornada de dissabte i amb l'acord dels monitors.
En Benjamins, ahir dimecres, viatjavem fins a Sella i la cosa no anà molt bé ja que caiguerem per 8 jocs a 2. No obstant i això Jesús, Nacho i Jose Luis lluitaren fins al final i demostraren que estan millorant dia a dia però no pogueren fer res davant la superioritat de Toni de Sella amb més pegada i saber fer dins del frontó. El dissabte 4 de desembre ens jugarem el 3r lloc provincial davant Orba B a Petrer.
En Infantils, hui dijous hem rebut a casa a Pedreguer. Comencem traent i ens posem 1 joc per cap. Després ens igualen, 1-1, i a continuació ens trenquen el traure, 1-2, però a partir de ahí Victor i Pepe es centren més i poc a poc es fan amb la partida, 2-2, 3-2, 4-2, 5-2, 6-2, 7-2, i 8-2 final. Bona partida de la nostra parella que per primera vegada es fica en la Final Provincial de Frontó.
I el dissabte li toca el torn als Alevins, Julio i Jandi, que es jugaran el passe a la final davant el sempre complicat equip de Murla A.