diumenge, 21 de novembre del 2010

DESAFIOS DEL DIUMENGE

PENYA EL RACÓ

Jorge i Eloy,Pera,Blas,Javi i Ovidio

Campions Absoluts 2010

Com hi havien diners pel mig, este matí s'han vist dos grans partides on ha hagut de tot, nervis, polèmica, pilotades espectaculars, ... La primera partida enfrontava als "Campions 2010 de Galotxa" contra "Ovidio i La Penya el Racó", però amb una condició, que Isaac no podia jugar al resto ni al bot, tan sols traure. Ovidio i els seus han entrat al carrer com a bous i s'han adelantat 0-2 liderats per un sobremotivat "Javi Tekis", que s'ha deixat la pell en el carrer ,"nunca mejor dicho" perque la cabotà que s'ha pegat ha deixat tramolant la casa de "Petet". Després el jocs van caent: 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 3-5, 5-7 i la cosa s'iguala 7-7. En l'ultim joc, Javi al resto fa 0-40 i una bona ratlla que no dona opció als rojos que al final cauen derrotats 7-8.
El segon desafio del matí s'ha jugat a 12 jocs i enfrontava a Jose, Sergi i Canari contra Esteban, Mendi i Checho. Partida de molta qualitat amb molt de nivell, on no hi havia pilota perduda pa ningú i amb uns bracets que creuaven el carrer de forma expectacular. Molta igualtat durant tot l'encontre fins arribar al 10-10, després 12-10 per al rojos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amadeo diu que de la cabotada de Javi,li s´han somogut es fonaments de la casa, que ja pasara el recibo al Club,jajajajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Javi deixa el frontó i torna a la pilota, pero posat un casco!!!