dissabte, 20 de novembre del 2010

DESAFIOS

Lo que la boca erra la butxaca paga! El passat diumenge, després de la final de la lliga de Galotxa Local, al dinar de germanor a l'hora del café, copa i puro... els desafios anaven que volaven. Que si una agranera i jo pa tres! que si fulanito i dos més pas que vullguen! Total, que demà ,diumenge 21 de novembre al carrer Major de Tibi, hi ha dos desafios a Galotxa, amb diners, esmortzars i dinars en joc.
Per una part l'equip campió de la lliga ha sigut desafiat per la penya "El Racó" amb Ovidio a la banca, però amb la condició de que Isaac només podrà traure i jugar de punter, mai passar al resto o al bot.
I l'altra partida enfrontarà a José, Sergi i Toni contra Esteban, Mendi i Checho.
Rojos o blaus? Cap on tirem?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

esque quan uno s´anima no sap parar mai..... i laltre tampoc clar,esperem vore dos bones partides dema,estem reviscolant es desafis d´antany, que temps aquells.

Club Pilota Tibi ha dit...

este matí a Xaló i Orba s´han jugat es quarts de final de JECV i agut resultats diversos, es Cadets(Carlos i Germán) han perdut davant Orba A, es Infantils(Bruno i Javi) també han perdut davant Orba A, es Alevins(Julio i Jandy) han guanyat davant Orba A i es Benjamins(Jesus,Jose Luis i Nacho) i Infantils(Pepe i Victor) tambe han guanyat davant Xabia i Orba B respectivament, en definitiva es per estar mes que contents ja que de les deu equips que van comensar la competició seran tres es que lluitaran per un lloc en la final o com a mal pijor tindran la opció de lluitar per el tercer lloc, un exelent resultat per la nostra escola, la semana que ve a per totes, enhorabona xiquets