dimecres, 10 de novembre del 2010

JECV, 3ra JORNADA DE FRONTÓ

Este dissabte 13 de Novembre ens desplaçarem fins a Petrer per a celebrar l'última jornada de la lligueta de Frontó Valencià, coincideix que els locals fan un homenatge a Miguel pel seu triomf a l'individual d'Escala i Corda i l'ajuntament el nombra "Fill predilecte de Petrer", pareix ser que es possible que s'arrime per allí a fer-se unes fotos amb els xiquets..
Pel que respecta a la primera fase de frontó, per a la nostra escola la cosa ha anat prou bé ja que pràcticament tenim classificat almenys un equip per categoria.
En Cadets, Carlos i German, no han perdut cap partida i passaran com a primers del seu grup, el Tibi B, Quique i Alberto, no passa.
En Infantils el Tibi A, Victor i Pepe, també estan imbatuts i a falta d'una partida quasi segur que es classifiquen com a primers, i el Tibi B, Javier i Bruno, si no passa res deuen passar com a segons de grup, el Tibi C, Gonzalo i Alvaro, no es classifica.
En Alevins, el Tibi A, Julio i Jandi, que l'any passat ho guanyaren tot, quedaran primers de grup però ja saben que esta temporà serà molt més difícil, el Tibi B, Diego, Marta i Javier, es queda fora.
En Benjamins, el Tibi A, Jesús, Nacho i Jose Luis, que son de primer any, passaran de ronda però tenim clar que allí ens esperen equips de molta qualitat i ho tenim complicat, el Tibi B, Inés i Germán, es quedarà fora.
JECV, FRONTÓ DE PETRER.
Dissabte 13 de Novembre.
INFANTILS.
10:00 Petrer - Tibi B.
10:15 Mutxamel - Tibi A.
ALEVINS.
10:45 Benimagrell - Tibi A.
BENJAMINS.
11:00 Petrer A - Tibi B.
11:15 Petrer B - Tibi A.