divendres, 22 de febrer del 2013

INAUGURACIÓ "CARRER DE PILOTA TIBI"



INAUGURACIÓ OFICIAL “CARRER DE PILOTA DE TIBI”.

23 i 24 de Febrer del 2013.

El proper cap de setmana del 23 i 24 de Febrer tindrà lloc la Inauguració Oficial del recenment construit “Carrer de Pilota de Tibi”. Obra subvencionada per la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Tibi.

Una canxa artificial de 76m de llarg, 16,5m d’altura i 7,5m d’amplària, coberta i amb iluminació. Una intal.lació que permetrà la pràctica del nostre esport més autòcton, “La Pilota”, en totes les seues diferents modalitats de carrer: Llargues, Palma, Perxa, Raspall i Galotxa.

El Club local, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Tibi i la Federació de Pilota Valenciana, ha preparat una programació repleta d’activitats i partides per tal de gaudir d’una gran Festa. Durant dos dies, la “Pilota”  será la protagonista i es podran veure en joc totes les modalitats de carrer.

El dissabte 23 serà el “Dia del Club”, amb la presentació de la seua Escola de Pilota i de tots els equips per a la Temporada 2013. Amb dos partides de primer nivell; a Palma, davant Agost, Campions de 2na i recent ascendits a 1ra categoría, i la gran partida de 1ra de Llargues, on  Tibi, actual Campió s’enfrontarà al poderós equip de Sella, amb Jan de Murla i la força i qualitat de Jesús, Kiko, Pau i Barraqueta.

I el diumenge 24, el torn de les millors Escoles de Pilota de la Comunitat, amb la disputa de la Fase Final del Campionat Autonòmic de Galotxa, podrem disfrutar tot un dia amb es xiquets d´estes escoles, en les que segur ens deixaran grans partides.

El Club de Pilota Tibi es fundà  en l’any 2001, amb tan sols un equip a la tercera categoría de llargues i 12 anys després podem dir que la progessió tant a nivell esportiu com social ha sigut realment molt bona. Conta amb una Escola de Pilota consolidada amb més de 30 xiquets, des de prebenjamins fins a cadets, un equip Juvenil i 6 seniors. En l’última temporada 2012,  ha participat a les lligues de Llargues, Palma, Perxa, II Champions Coupe de Llargues i l’Edicom de Galotxa.  Aconseguint els títols de: Campions de 1ra Categoria de Llargues,  Subcampions Juvenils de Llargues, Subcampions en 2na Categoria de Palma, Campions de 1ra Categoria de Perxa i Campions d’Europa de Clubs en la II Champions Coupe de Llargues.

A més a més, destacar que rebia el Premi Paco Cabanes “El Genovés” de Promoció de la Pilota a l’Escola de Tibi en l’any 2006. Al 2009  el “Premi 25 aniversari de la Federació de Pilota Valenciana, per tota una trajectòria marcada pel treball amb la pedrera i el manteniment de la Pilota Valenciana a la seua població”, i al 2011Premi al millor Club de Llargues de la Comunitat”.

           Per tant el Club Pilota Tibi convida a tot el món a la inauguració del Carrer de Pilota que tindra lloc este cap de semana, es actes i partides programades son es seguents:

PROGRAMA INAUGURACIÓ
Al Poliesportiu Municipal de Tibi (Avinguda Les Llometes)

DISSABTE 23

DIUMENGE 24



11:00 Trobada Escola Club Pilota Tibi.
“Gincana de Pilota”, jocs d’habilitat, de potència, de col.locació …

12:15 Inauguració Oficial “Carrer de Pilota de Tibi”

-          Exposició fotogràfica i de trofeus: “12 anys de Club, els millors moments.

-          Presentació del Club Pilota Tibi.



14:00 Dinar de germanor del CLUB PILOTA TIBI.


16:00 Partida 1ra de PALMA.
TIBI AGOST




17:30 Partida 1ra de LLARGUES.
TIBISELLA


19:30 Partida de PERXA.
ROJOSBLAUS
(Desafiament entre jugadors locals)




JECV, GALOTXA
SEMIFINALS AUTONÒMIQUES

Cadets
9:30 ORBA A - ALGINET

10:00 PEDREGUERALFARA BARONIA

Infantils
10:30 BENIDORM ALFARA BARONIA

11:00 XILXES - BORBOTO

Alevins
11:30 GODELLETA - SELLA

12:00 ALFARA BAR. – TORREBLANCA 

Benjamins
12:30 ORBA APOBLA VALLBONA

13:00 BORBOTO - ONDA


FINALS AUTONÒMIQUES

15:30       Final Cadet
16:00         Final Infantil
16:30       Final Aleví
17:00           Final Benjamí

(17:45 Entrega de Medalles i Diplomes)