divendres, 8 de febrer del 2013

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ A PETRER.

El divendres passat, es posà en marxa la nova Escola de Tecnificació  de la Federació de Pilota Valenciana a Petrer, fruit de la col.laboració entre la Conselleria de Governació, la Federació i l'Ajuntament de Petrer.
 
Un projecte que naix seguint els criteris dels recent presentat "Pla Director de la Pilota Valenciana" i que pretent ser una plataforma de creixement, com a pilotaris, dels alumnes més destacats de les Escoles del Sud d'Alacant. Els quals fins ara, tenien que realitzar un desplaçament molt llarg fins l'única escola de la Federació que hi havia a la Provincia d'Alacant, a Orba.
 
Així que a partir d'ara, al trinquet de Petrer, tots els divendres de vesprada, dividits en diferents grups per nivells i categories, les futures promeses del Sud-Alacant treballaran de valent, la modalitat d'escala i corda, de la ma dels tècnics de la Federació. I podran participar també a les diferents competicions de Tecnificació organitzades en l'ambit federatiu. Sent un gran complement a la formació que continuaran reben als seus Clubs i Escoles de Pilota.
 
Alejandro López, Julio Ivañez, Pablo Payá, Yago Verdú i Alberto López, són els 5 representants del nostre Club inscrits en esta nova Escola. Durant el primer mes, es realitzaran diverses sessions d'entrenament on els tècnics observaran les evolucions de tots els xiquets inscrits i finalment decidiran quins alumnes  podran formar part d'ella.
 
Molta sort a tots!!