dimecres, 18 de juliol del 2012

FINALS LLIGA LLARGUES I PALMA 2012.



Este proper diumenge ,dia 22 de Juliol, es celebraran a Sella les finals de les set categories corresponents a la Lliga de Llargues i Palma 2012.
Novament el nostre Club després d'una gran temporada torna a ser protagonista ja que estarà present en 3 finals.
Per desgracia la data de les finals ens ve fatal a tots. jugadors, aficionats i autoritats, ja que coincideix amb el dia gran de les nostres festes patronals de Santa Maria Magdalena, "El dia de la Santa". Per la qual cosa no es podran desplaçar fins a Sella, a donar suport als nostres equips, ni la quarta part de gent que ho faria en circustàncies normals. No obstant i això esperem que la Santa ens proveeixca!!!
Final 2na de Palma.
A les 11:00 al Carrer València.
TIBI - AGOST.
Primer contra segon a la lliga. Els guanyarem les dos partides però en ninguna d'elles Agost contà amb tots els titulars, es per això que no ens confiem i no anem de favorits. A més a més les característiques d'aquest Carrer València de Sella, estret, amb desnivell al rest, cases baixes, sense voreres ....sera una odisea per es dos equips.
Final Juvenil.
A les 12:30 al Carrer València.
BENIMAGRELL - TIBI.
Primer contra últim a la lligueta! Ens guanyaren clarament les dos partides però Tibi no contava amb l'equip titular. No obstant i això, Benimagrell és el favorit ja que ve d'eliminar a Sella a les semifinals i conta amb un gran jugador al traure per d'alt com es Juan, la potència del qual pot ser determinant en aquest carrer.
Final 1ra de Llargues.
A les 18:30 a la Plaça de Sella.
TIBI - PARCENT.
Els millors equips de la Lliga s'enfrontaran en un escenari expectacular, com és la plaça de Sella, que estarà de gom a gom i amb les càmeres de televisió, NOU2, de testimoni.
L'actual Campió contra l'aspirant, les dos millors banques front a front, Álvaro de Tibi contra Martines de Campello. En lliga Parcent 10 - Tibi 8, Tibi 10 - Parcent 3. Però en la plaça de Sella no se sap que pot passar! En principi Martines partix com a favorit ja que acaba d'eliminar a la propia Sella guanyant-los a casa i el carrer li favoreix però Álvaro està en un gran moment i s'espera una partida apassionant! Determinant serà el paper dels demés jugadors d'un i altre equip, restos i punters, els que més fi estiguen decantaran la partida cap un o altre costat.

Cavallers va de bò!