divendres, 2 de març del 2012

LLIGA A LLARGUES I PALMA 2012.

El passat dimarts 28 de Febrer al MARQ d'Alacant va tindre lloc la presentació de la XXVIII LLIGA A LLARGUES i la XX LLIGA A PALMA Trofeu Diputació d'Alacant 2012.
68 equips de 32 poblacions, que repartits en 2 modalitats i 7 categories diferents, portaran als carrers l'espectacle del l'esport més autocton que forma part de la nostra cultura com a poble, la Pilota.
Després d'una Temporada 2011 històrica i inoblidable, on el Club de Pilota Tibi conquerí 5 títols de 7 possibles en la lliga, i on, a més a més, forem Campions Autonòmics de Perxa i Subcampions d'Europa de Llargues, el nostre Club serà novament el poble amb més equips inscrits, set, tot un rècord, i lluitarà per tornar a estar el més adalt, encara que serà molt difícil ja que aquest any l'entitat aposta per la renovació dels seus equips, donant entrada a nous valors de la cantera i a joves incorporacions que debutaran en la Competició.
En 1ra de Llargues contarem per primera vegada amb 2 equips. El Tibi A, actual Campió, amb Alvaro de Tibi al traure, la joventut de Sergi i Miki i la veterania de Isaac. I el Tibi B, recent ascendit, on els nostres joves valors, Telmo, Canari i Julio, encara en edat juvenil, tindran l'oportunitat de jugar amb els millors i continuar aprenent i creixent com a pilotaris.
En 1ra de Palma, també actual Campions, Jose i els seus saben que la lliga estarà molt igualà i serà un repte defensar el títol.
En 2na de Palma, debutem en la categoria però confiem en la força de Mateo al traure per mantindrens i qui sap si donar la sorpresa.
En 3ra de Llargues i 3ra de Palma, dos equips de nova creació, amb gent jove que debuta en la competició i amb moltes ganes de disfrutar de la pilota.
I en Juvenils donem entrada a nous valors de la cantera, alguns d'ells encara en edat infantil, per tal de continuar fent Club, fent pilota, i treballant pel futur del nostre Club de Pilota Tibi.