dilluns, 12 de març del 2012

CRÒNIQUES 2na JORNADA

1ª LLARGUES
PARCENT 10-TIBI 8:  No ha pogut ser, primera derrota del Tibi A en Parcent, 10-8, gran partida per part dels dos equips , en la que es podria destacarse a les dos banques, Martines i Álvaro, ja que es restos s´han tingut que barallar de valent per poder restar, tot i aixó han fet una gran partida i es dos equips han demostrat el potencial que tenen i que poden lluitar per el titòl, la partida anat prou igualada, 0-1, 2-1, 2-3, 5-3, 5-7, 8-7, 8-8, 10-8, com podeu vore per a tots en tot moment i que sols alguns quinzes puntuals al final de la partida a fet decantarse el resultat cap a Parcent, destacar a Miki que va fer jugades molt bones amb quinzes espectaculars.Ara toca referse de la derrota i continuar la bona marxa, la semana que ve ens espera Sella, donar també les gracies als aficionats que ens han vullgut acompanyar, que huí han sigut moltS.




TIBI (B) 10- BENIDORM 8; Partida marcada per les faltes de les banques, Dani un poc mes regular que Raúl que en cap moment a trobat el carrer, menys mal que al final s´ha centrat un poc i ajudat per Julio que es el que aguantat la partida s´han pogut fer en ella, per part de Benidorm , el millor Juan.



3ª LLARGUES


TIBI 0 - FONDÓ dels Neus 10. Partida marcada per la lesió de la nostra banca, Gironés,en la primera pilota de la partida, la sustituit el seu company Robert que ha fet lo que a pogut intentant ajudar a l´equip, pero hihavia masa diferencia, un accident el te qualsevol, ara a recuperarse per a pròximes partides, que la lliga es molt llarga.





1ª PALMA
TIBI 8 - MURLA 10: Partida igualada la que van jugar es dos equips amb jocs molt disputats i remuntades per part d´els dos, el marcador prou igualat durant tota la partida i que al final amb dos jocs rapits es va emportar Murla, joc un poc irregular per part d´els nostres, tal volta acusat per la falta de rodage que esperem vagen pillant promte per tal d´enganxar-se a la lliga, Mendi i Sebastiá es millors. 


3ª PALMA
ALACANT 3 - TIBI 10(JAVI, VICENT, VALEN I PENCO).
Al Carrer Abad Nájera, en ple "Barri" d'Alacant, i amb molts curiosos, turistes que per allí passaven i algún que altre que encara que era de vesprada, ja portava la marja damunt, els dos equips disputaren una entretinguda partida en la que els nostres sempre anaren per davant.
Començàrem molts forts, amb un gran Valentín al rest, que aprofitava les clares tretes locals per fer bones ratlles que després amb el bon fer del jove Javi al traure, i la feina dels punters Vicent i El Penco, aconseguiem guanyar, 0-8. S'animen els alacantins i ens fan 3-8, però tornem al bon joc i finalment 3-10.
Segona victoria i ja tenim 6 punts.
Esta setmana ho tindrem més complicat, ens desplacem a Relleu, equip que marxa líder també amb 6 punts.