dijous, 7 de juliol del 2011

CLOENDA LLIGA LLARGUES I PALMA

Este diumenge tindrà lloc a Tibi la Gran Festa de les Modalitats de Llargues i Palma.
Després de varios mesos de competició hem arribat a la fi i ja tans sols ens queda disfrutar de les últimes 3 finals que completaràn definitivament el quadre d'honor de Campions i Subcampions d'aquesta lliga 2011.
32 pobles que hem portat als carrers l'expectacle de la pilota mantenint viu així el nostre esport més autòcton , que forma part de la nostra cultura i tradicions.
El Club de Pilota Tibi ha treballat amb col.laboració amb l'Ajuntament, el Comité i la Federació per aconseguir que siga un gran dia per a tots.
- A les 10:00, final de 3ra categoria de Llargues: SELLA - BENIDOLEIG.
- A les 12:00, final de 3ra categoria de Palma: TIBI - BENASAU.
- A les 16:00, Concurs de Traures, sub 13, sub 15, sub 17: amb tres proves de potència i col.locació.
- A les 18:00 gran final de 1ra categoria de Llargues: TIBI - SELLA.
- A les 20:00, entrega de trofeus de totes les categories i modalitats.
Esperem un gran ambient, el de les grans partides, de respecte i esportivitat, i que al Carrer Major no capia una agulla.
CAVALLERS, VA DE BÒ!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Des del Club de Pilota Sella enhorabona per la Clausura de la Lliga. Va ser un èxit !!

Anònim ha dit...

Enhorabona campions, per les victòries i per l'organització. Un aficionat de Sella

isgabe ha dit...

Gracies a tots per el suport,el club de pilota Tibi esta molt orgullos de la resposta de la gent, pilotaris, veins, aficionats,periodistes, politics..... i esperem que aço siga un antes i un despues, perque dies com estos feien falta a la lliga de llargues i palma, com he dit antes, gracies a tots.

Anònim ha dit...

Enhorabona

Club Futbol Sala TIBI ha dit...

Enorabona CAMPEONS !!!. El Club Futbol Sala de TIBI, apart d'expresaro a la seua pagina web, tame vol deixar constancia asi, del exit total del Club de Pilota de TIbi. Que aço fassa vore que en Tibi es treballa amb el deport a gran nivell.

Felicitats Capeons !!!.

Anònim ha dit...

GRAN EXIT DEL CLUB DE PILOTA TIBI, DE 6 EQUIPS 5 CAMPIONS ABSOLUTS, ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS I MEMBRES DEL CLUB, PRESIDENT, CHASSAORS, I ALS QUE TAMBE "JUGUEN" D'UNA ALTRA MANERA, SOCIS (A VORE SI PER A l'ANY QUE VE BATIM RECORD) VEÏNS DEL CARRER MAJOR, QUE ENS AGUANTEN LES PILOTAES, I ENS ELS ARREPLEGEN DES TERRATS Y BALCONS (COM REMEI, LA DONA QUE MES PILOTES TÉ DE TIBI), PATROCINADORS, AJUNTAMENT, ETC.. I EN GENERAL A TOT EL POBLE PEL SEU SUPORT, I UNA MENCIO ESPECIAL ALS QUE TREBALLEN PERQUÈ AQUEST PROJECTE QUE ÉS EL "CLUB DE PILOTA DE TIBI" FUNCIONE I CONTINUE EN AVANT, I EN PARTICULAR ENHORABONA A ELADIO PER LA SEUA DEDICACIO.

Anònim ha dit...

Moltes Gracies!!!
Eladio.