dilluns, 13 de juny del 2011

ALTRE TÍTOL PER A TIBI!

1ra de Palma.
EL TIBI A, CAMPIÓ.
TIBI A 10 - CALP 0.
LLLLL.
Per primera vegada, el Club de Pilota Tibi, aconsegueix ser Campió en la màxima categoria de la modalitat de Palma.
Enhorabona a tots els jugadors que ho han fet possible: Jose, Héctor, Canari, Esteban, Toni i Isaac.
Un triomf basat en convertir el Carrer Major de Tibi en un bastió inespugnable per als contraris i puntuar en quasi tots els desplaçaments. Grans victories als carrers de Sella, Altea i Benidorm, i per a la historia la victoria a casa davant Murla quan ens jugavem la lliga.
Destacar a Jose al traure, a Héctor al bot, la veterania d'Esteban i Toni, l'aportació puntual de Isaac, i a la revelació de la lliga, el jove Canari ( de 16 anys) assumint la responsabilitat al resto.
Molt de jugar a tots!.
Tibi, Campió de 1ra Categoria de Palma.
lllllll.
2na de Llargues.
TIBI 10 - MURLA 8.
(Telmo, Sergio, Alvaro i Checho) - (Manel, Andreu, Santi i Adrià).
Aquestes dos joves formacions, separades per un punt a la classificació es jugaven la lliga i la partida no defraudà, sobre tot en emoció, nervis i intensitat.
S'adelanta Murla 0-1, després, 2-1, 3-2, 3-3, 5-3, 7-3, reaccionen el visitants 7-5, 8-6,9-6, i si Tibi fa el 10 és Campió però no disposa d'oportunitat i 9-7, 9-8, i 10-8 final.
La banca local "El Telmo" es mostrà molt irregular, igual llançava la pilota en mig la plaça que feia 3 faltes seguides, i els nostres restos tampoc estigueren al seu nivell. El millor, el més veterà, Checho, que en la punta i al bot no errà pilota i estigué animant i posant calma als seus.
Per Murla, Manel al traure buscà pared, però els nervis també li feren fer faltes, Adrià i Santi mostraren lo bon jugadors que són però el millor fou Andreu, molt segur al resto i entrant pilotes des de les moreres.
Destacar l'esportivitat entre els dos equips, amb tot lo que hi havia en joc. I el gran ambient de públic.
Ara Tibi es posa 2 punts per damunt de Murla i amb ventaja en cas d'empat. I ens ho jugarem tot la setmana que ve a Xaló, en l'ultima jornada, on si fem 7 jocs (1 punt) serem Campions.
llllll.
1ra Palma.
MURLA 10 - TIBI B 4.
Amb la permanència assegurada ens desplaçavem fins a Murla en l'última eixida d'aquesta lliga.
La partida comença igualà fins al 4-4, on Sebastià apreta i nosaltres baixem.
10 -4 final.
llllll.
3ra Palma.
TIBI 10 - BENIFALLIM 0.
3 punts més, continuem líders de grup i invictes. Queden 2 partides fora, una a Benasau i l'altra a Monfort (2n i 3rt classificat) on ens jugarem el pas a les semifinals de la categoria.
lllllll.
Juvenils.
TIBI 10 - PARCENT 0.
Última partida dels nostres Campions i 3 punts més.
Acabem aquesta temporada com l'únic equip invicte (juntament amb el Tibi de 3r de Palma, fins al moment) de totes les categories de la Lliga de Llargues i Palma.