diumenge, 26 de juny del 2011

3ra CATEGORIA DE PALMA

La setmana passada el nostre equip de 3ra de Palma, perdia la imbatibilitat a Benasau, 10-2, i es complicava la seua classificació per a les semifinals de la categoria, al quedar segon ,empatats a punts amb el primer després d'anar tota la lliga per davant.
Però encara depeniem de nosaltres mateix ja que si aconseguiem un punt ,en la partida aplaçada per pluja que ens quedava per disputar, passariem com a primers de grup.
I no sols vam fer un punt si no que els tres, 1-10, i classificats per a les semifinals de 3ra contra el Campió del Grup B, " Monfote del Cid".
Doncs bé, hui mateix s'ha disputat la partida d'anada amb el següent resultat:.
llllll.
Semifinals de 3ra de Palma.
TIBI 9 - MONFORTE DEL CID 10.
Mal resultat per als nostres que no han aprofitat el jugar a casa i ara s'ho jugaràn tot la setmana que ve a Monfort.
S'adelanta Tibi 1-0, però reaccionen els contraris i des d'un primer moment es veu que la cosa estarà complicada, 1-3, 3-3, 5-5, 7-7, 8-9, pilota de partida pa Monfort però 9-9 i 9-10 final.
Els visitants, més concentrats i motivats, han estat més encertats i s'han mereixcut la victoria. Destacar a Paco al traure i a "Heli" al resto que ens han fet molt de mal.
Mosatros en canvi no hem tingut el dia, errades, pilotes damunt, ratlles fàcils perdudes, ...no hem estat bé ni al resto ni al contraresto. El millor, Mateo, que reapareixia després de la seua lesió i gracies al seu traure encara tenim opcions.
Perque açò encara no està perdut! Ara toca alçar el cap i anar a Monfort a guanyar! Si volem estar en la Final del dia 10 a Tibi ens hem d'oblidar d'ella, primer tenim una final el proper dissabte a Monfort!