dissabte, 14 de maig del 2011

EL CEIP. TIBI SUBCAMPIÓ DE PILOTA A L'ESCOLA




Des d'ací donar l'enhorabona als alumnes del Tercer Cicle de Primaria del CEIP Tibi que han participat en el Programa d'Innovació Educativa "Pilota a l'Escola", organitzat per la Concelleria de Governació i la Federació de Pilota Valenciana, on més de 5.500 alumnes han conegut de primera ma aquest esport, i on vam classificar per a la Cloenda i Fase Final, celebrada el passat dijous 12 de maig a Massalfassar, dos equips, un masculí i un altre femení.
Durant una llarga jornada de partides eliminatories en la modalitat de Raspall, entre els 32 centres vinguts des de tota la Comunitat classificats per a les finals, les nostres xiques caigueren prompte però els xiquets després de sufrir i tindre que remuntar en la primera partida, van anar guanyant tots els enfrentaments fins a ficar-se en la gran final.
FINAL: CEIP Ausias March de Llutxent 4 - CEIP Tibi 2. Amb un trinquet plenet de xiquets, més de 500, que havien estat tot el matí lluitant per ficar-se en eixa final. El nostre equip donà una gran imatge i tots disfrutaren d'una partida de molt de nivell. La cosa començà bé, ens adelantarem 2-1, però amb pilota per fer 3-1 ho desaprofitem i ens remonten fins al 4-2 final. Que ens proclama al CEIP TIBI com a SUBCAMPIONS DE PILOTA A L'ESCOLA 2010/2011.
Enhorabona a tots!