dilluns, 16 de maig del 2011

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA

3ra de Palma.
XIXONA 0 - TIBI 10.
Clara victoria dels nostres, 3 punts més i continuem liderant el grup.
llllllll.
1ra de Llargues.
CAMPELLO 1 - TIBI 10.
Victoria fàcil per a Tibi, donat la baixa per sanció de la banca local, i que tan sols jugava un dels habituals titulars de l'equip campeller. Destacar que en Tibi va debutar el juvenil Canari, de 16 anys.
3 punts més que reforcen la nostra primera posició. I dintre de quinze dies (el cap de setmana que ve no hi ha lliga per les el.leccions) lluitarem als quarts segurament contra Benidorm.
llllll.
2na de Llargues.
XALÓ B 4 - TIBI 10.
Important victoria dels nostres fora de casa que continuen en la lluita per estar el més alt possible al final de la lliga.
El Telmo i els seus pergueren la primera partida de lliga a casa contra Parcent i des d'eixe moment ho han guanyat tot.
llllll.
Juvenils.
TIBI 10- ALTEA 0.
Nova victoria, 3 punts més. I cada vegada tenim més prop el títol de lliga.
lllllll.
1ra de Palma.
TIBI (A) 10 - SELLA 6.
La partida comença molt bé per als nostres i prompte ens adelantem clarament en el marcador, 8-2 i 9-3. Però algunes impresisions i errades nostres donen vida als bons jugadors visitants. Ens entren els nervis i a punt està de costar-nos un punt. Però finalment aconseguim una importantissima victoria davant un rival directe. Destacar sobre tot a Héctor (Mendi) que hui ha sigut el millor jugan a un gran nivell.
lllllll.
1ra de Palma.
TIBI (B) 10 - BENIDORM 8.
Comencem bé, 3-1, 4-2. Però prompte es veu que no estem fent un bon joc ni al traure ni al resto i Benidorm ho aprofita, 5-6, amb el seu traure molt segur i un gran Juan al resto.
A partir d'ací Mateo canvia el traure i acurta la pilota tocant més pared i llevant-li-la al resto visitant, 7-6, però continuem prou mal al resto i 7-8, quan ja pareixia que s'escapava la partida reaccionem i tocant quatre pilotes, per fi ben tocades, 10 -8 final.