dimecres, 6 d’abril del 2011

PILOTA A L'ESCOLA

El Col.legi Public de Tibi participa al projecte d'Innovació Educativa "Pilota a l'Escola" organitzat per la Federació de Pilota Valenciana i les Concelleries de Governació i Educació.
Més de 150 centres de tota la Comunitat han rebut durant els primers mesos de l'any la visita d'un tècnic de la Federació i d'un pilotari o expilotari professional, que els han impartit una classe teòrica/pràctica de pilota.
Fins a Tibi es van desplaçar el tècnic Quique i Coeter, exprofessional del Raspall, i els nostres alumnes van poder disfrutar durant tota una vesprada de jocs i activitats relacionades amb distintes modalitats de pilota.
El Col.legi de Tibi també participarà en la següent fase de Competició, en la modalitat de Raspall, entre els diferents Centres Escolars del programa "Pilota a l'Escola".
3 són els equips del tercer cicle de primaria que s'han inscrit, un masculí, un femení i un altre mixte.
Este divendres 8 d'Abril es desplaçaran fins al trinquet de Castalla per disputar la primera de les eliminatories davant el CEIP "El Romeral" d'Alcoi.
Des de el Club de Pilota Tibi volem donar l'enhorabona a la Federació i la Concelleria per esta iniciativa que apropa la pilota als xiquets i xiquetes de la nostra Comunitat, potenciant desde la base la pràctica, l'estima i el coneixement d'aquest esport, que forma part de les nostres senyes d'identitat com a poble.
Sort per als alumnes del CEIP Tibi!

1 comentari:

Isgabe ha dit...

http://fedpival.es/noticies/detall/145, Açí teniu el enllas de una cronica que ens fa la federació de pilota a la seua web.