diumenge, 10 d’abril del 2011

CRÒNIQUES 6ª JORNADA, DISSABTE 9

1ra de Llargues.
BENIDORM 1 - TIBI 10.
Després de la gran victoria davant El Campello, el nostre equip es desplaçà el passat divendres fins a la canxa de Benidorm per començar la segona volta d'aquesta lligueta.
Partida en la que els locals no van poder contar amb la seua banca titular i on els nostres van estar molt concentrats per emportar-se clarament els 3 punts. Es veren grans intercanvis de pilotades al llarg del carrer.
El Tibi continua líder.
1ra de Palma.
TIBI B 6 - MURLA 10.
S'adelanta Tibi 1-0, després 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4, tots els jocs són molt disputats i llargs. En eixe moment la banca local es lesiona i açò cambia per complet el desenvolupament de la partida. Animicament ens venim avall i Murla aprofita totes les circunstàncies per posar-se 3-7, moment en el qual entra a traure un juvenil en substituació de la banca titular. 4-7, els locals s'animen i els visitants es posen nerviosos, 5-7. Però apareix la veterarina en el traure de Sebastià que finalment ens impedeix puntuar, 6-10. El millor de Tibi , Julio.
Esta derrota ens fa perdre el primer lloc, on es col.loca Murla.
Juvenils.
PARCENT 1 - TIBI 10.
Nova victoria dels juvenils i 3 punts més. Seguim primers, seguits ben de prop de Sella que tampoc perd i ens espera d'ací 3 jornades.
3ra Palma.
BENIFALLIM 7 - TIBI 10.
Primer punt que perden els nostres en tota la lliga, però que vist el transcorrer de la partida podem donar-mos per satisfets. Ja que amb 7-3 que anaven, la cosa pintava prou mal. Tot i que no contavem amb el nostre resto titular l'equip ho donà tot i en una expectacular remontada finalment ens ferem amb la victoria. 2 punts més,invictes i continuem líders.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molts ànims Eladio i que tornes prompte.
Salutacions