dilluns, 6 de desembre del 2010

JECV, FINALS PROVINCIALS 2010 DE FRONTÓ

Este passat dissabte, dia 4 de desembre, s'han celebrat a Petrer les Finals Provincials dels JECV en la modalitat de Frotó Valencià. L'ambient ha sigut magnífic, amb molta esportivitat, companyerisme i qualitat per part de totes les escoles participants. Al llarg del matí s'han vist molt bones partides i en cada categoria ha estat vencedora una escola diferent.
CADETS: Campió Petrer A, 2n Orba, 3r Petrer B i 4t Murla.
INFANTILS: Expectacular la final entre Murla ( Marc i Sergio ) -Tibi A ( Pepe i Víctor). Comença traent Murla i els trenquem el saque 0-1, després ens posem 0-2, davant la sorpresa de tots ja que Marc era el gran favorit. A continuació 1-2, 1-3, 3-3, 4-3, 4-4, 5-5, 6-5, 6-6, 7-6 per a Murla ,amb un joc fantàstic per part de tots i on Pepe estava demostrant la gran progressió que ha fet. I encara igualem a 7-7, deixant-ho tot per a l'últim joc. Però Murla es posa 40-0, i a pesar de que remontem 40-30 finalment caem 8-7. Gran partida d'estos xiquets que s'emportaren un llarg aplaudiment per part dels expectadors. Campió Murla, 2n Tibi A, 3r Orba A, 4t Pedreguer.
ALEVINS: Nova victoria del Tibi A que ens dona a la nostra escola el primer gran triomf de la temporada. Julio i Jandi no perdonen i en el primer any com a alevins es proclamen campions provincials, i ja van tres anys seguits. Impresionant lo d'estos joves pilotaris. Ara a lluitar per l'autonòmic! Campió Tibi A, 2n Orba B, 3r Murla A, 4t Benimagrell.
BENJAMINS: Primeres finals de Jesús, Jose i Nacho, que han fet un bon paper i estan millorant poquet a poquet. La partida davant Orba B estigué igualada però al final no pugué ser. Ara continuarem treballant, i ja sabeu, la pilota en la butxaca tots els dies! Campió Orba A, 2n Sella, 3r Orba B, 4t Tibi A.
E

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona a Abelardo i als xiquets de Petrer, que ja els tocava ser campions!!