diumenge, 26 de desembre del 2010

JECV, FINALS AUTONÒMIQUES DE FRONTÓ

El passat dissabte 18 de Desembre es celebraren a Almussafes les Finals Autonòmiques de Frontó Valencià, i els dos nostres representants no pugueren fer-se amb el títol, encara que van donar molt bona imatge.

INFANTILS: Víctor i Pepe, Subcampions d'Alacant, que per primera vegada arribaven a unes finals autonòmiques, caient pel matí clarament davant el Campió de Valencia, Massalfassar, que compta amb un gran jugador, Carlos. I per la vesprada, ja un poc desmotivats, tornaren a perdre davant Canals, quedant finalment quarts. 1r Massalfassar, 2n Murla, 3r Canals i 4t Tibi.

ALEVINS: Els nostres campions Julio i Jandi, passaren pel matí la semifinal davant el subcampió de Valencia, Borbotó. I ja per la vesprada disfrutarem d'una de les millors partides de la jornada en la final contra Piles. Començarem molt bé, guanyant el nostre traure 1-0, i trencant-los el seu 2-0, posant-se els valencians molt nerviosos ja que es consideraven favorits donat la seua superioritat física, com alevins de segon any que són salvaven un cap als tiberets. La clau de la partida va estar segurament en el següent joc on amb 40-40, una falta al traure de Jandi i 2-1, després 2-2, 2-3 trencant-mos el traure un altra vegada, 2-4, 3-4, 3-5, 4-5, i el 4-6 final. Assenyalar que la partida fou molt disputà i que hi hagué punts fàntastics amb grans intercanvis de colps de molta qualitat que arrancaven l'aplaudiment del nombrós públic, destacant sobre tots Julio de Tibi. Finalment no pugué ser i la diferència segurament estigué en la potencia dels traures de Piles. 1r Piles, 2n Tibi, 3r Borbotó, 4t Orba.