dijous, 8 d’abril del 2010

HORARIS 5ª JORNADA

En esta cinquena jornada van ha disputar-se algunes partides que pot ser seràn clau per al desenvolupament de la lliga. En primera els nostres van a Murla per a enfrontar-se al segon equip d'allí però hi haurà que estar atents al que passe en Sella on reben a Campello i serà molt interessant vore si son capaços de derrotar-los i donar la gran sorpresa. En primera de palma el diumenge vindrà Murla, l'actual campió. S'espera una gran partida. Els Juvenils viatgen a Altea, i deuen sumar els 3 punts per a continuar de liders. Tercera de llargues es desplaçarà el diumenge a Sella, i en segona de palma rebem a Parcent.
Dissabte 10, a les 16:30 JUVENILS Altea - Tibi.
a les 17:00 1ra de LLARGUES Murla B - Tibi.
Diumenge 11, a les 10:00 1ra de PALMA Tibi - Murla.
a les 11:30 2na de PALMA Tibi -Parcent.
a les 16:30 3ra de LLARGUES Sella - Tibi.
A i el dissabte a Beniparrell els Benjamins juguen la SUPERCOPA DE GALOTXA davant l´escola de Borbotó enfrontament vibrant que es ja un clasic en les finals, vorem si novament poden guanyar-los, la partida será a les 12:30, SORT CAMPIONS.

3 comentaris:

isaac ha dit...

bondia a tothom.
soc el jugador més veterá del poble, vos comunique que la temporada que vé no jugaré amb el club de pilota de tibi, em jubilaré... aixo era tot, que tingau sort i espere guanyeu sense mi.
1abrazz i cuideuvos xicons!!

Anònim ha dit...

En tercera fa falta un punteret ...!!!

RAULILLO ha dit...

En tercera en mi sobra!!