dilluns, 26 d’abril del 2010

FINALITZADA LA 1ª VOLTA

Acabada ja la primera volta de la lliga podem dir que ha sigut una gran primera part per a tots els equips del Club de Pilota Tibi i extraure algunes conclussions.
En 1ª de Llargues, El Campello ha demostrat que continua sent el gran favorit, Sella ha perdut allí i en Tibi, i Murla A s'ha deixat ja massa punts. Nosaltres hem guanyat totes les partides però tenim aplaçades dos eixides molt complicades, Murla i Campello, encara no hi ha res decidit i s'espera una apassionant segona volta!.
En 1ª de Palma, si l'any passat quasi baixem, enguany estem increibles! A casa no hem perdut cap punt i fora, menys en Sella, hem puntuat en totes les partides, aconseguint una gran victoria a Benidorm. La cosa serà complicada perque hi ha molta igualtat i tots els equips estan forts com a locals però si seguim així, partida a partida, estarem ahí dalt.
En 2ª de Palma, estem donant la sorpresa ja que som un equip que acaba de pujar i de 15 punts possibles hem aconseguit 13, guanyant totes les partides, però tenim dos partides aplaçades contra rivals molt forts, Altea, el gran favorit i Xabia, amb jugadors molt bons i experimentats. Serà una segona volta molt difícil en la que tindrem que sumar fora i no confiar-mos a casa si volem aspirar a algo més que mantindremos en la categoria.
En 3ª de Llargues, començarem mal, perdent en Campello, però poc a poc l'equip ha anat millorant i agarrant confiança. Tenim opcions encara i si la nostra banca continua amb la seua progressió tot es possible.
En Juvenils, som els actuals campions i els líders, i no hem perdut cap partida, guanyant en Tibi al gran equip de Sella i davant el qual segurament ens jugarem la lliga en la partida de tornada. Serà una final on ens enfrontarem a lo millor que tenen, Pablo, Pau, Kiko, ... però ho donarem tot fins a l'últim quinze!.
Força a tots!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta gent desitja que Sella o Tibi siguen enguany els campions de primera, però seràn capaços de destronar al gran equip de Campello?

Anònim ha dit...

espeerem que eixe dia mendi tinga el dia i pugam destronar a martinez

Senitram ha dit...

El que si es veritat es que cada vegada el nivell está més alt perque els xiquets ja van fent-se homens i la experiencia va agafant-se poc a poc.Està dificil però no tant com l'any passat.
Anem apropantmos al final d'un cicle i començar un altre, je je je.
Encara que el millor equip es el Campello fins que ningú demostre el contrari...

Anònim ha dit...

La mentalitat de guanyador que te el Campello, tendrà un límit (que serà el físic dels jugadors), els demés ens falta agafar eixa mentalitat que de moment pareix que tenen els actuals campions.
Contra els de Sella no va ser mentalitat de campions sino sort de campions perque van tindre alguna pilota facil per llevarli un puntet i la sort ho va impedir.

Anònim ha dit...

Martinez no li caurà bé a molta gent però el tio és un maquina!

Anònim ha dit...

Martinez no li caurà bé a molta gent, però el tio és un maquina!

Anònim ha dit...

es un maquina pero no 2....jejeje

Anònim ha dit...

El Campello patirà en Sella, ara falta vore si Tibi es capaç per fi de fer-li mal!