dijous, 6 de desembre del 2012

JECV, FRONTÓ VALENCIÀ

El passat diumenge 2 de desembre es celebraren a Denia els quarts de final provincials de Frontó Valencià.
La nostra Escola de Pilota va classificar 6 equips, dels quals 4 aconseguiren passar a semifinals. Marta i Diego, en Infanitls, i Natxo i Jose, en alevins, tot i que ho intentaren no pugué ser. Però han d'estar contents del bon campionat realitzat.

Hui dijous 6 de desembre al Frontó de Tibi, han tingut lloc les Semifinals provincials amb els següents resultats: 

CADETS.
Tibi (Víctor i Pepe) 1 - Pedreguer (Pau i Marc) 8.
Partida complicada per als nostres davant els grans favorits al títol. Pepe molt bé, plantant cara i donant-vo tot i Víctor ha estat bé al traure, a pesar de la seua inactivitat. El millor hui Marc Giner.
 
INFANTILS.
Tibi A (Julio i Jandi) 5 - Murla A (Alejandro i Feliu) 8.
Partida igualà i amb molts nervis per part dels nostres. La força d'Alejandro ha estat clau, ben secundat pels traures de Feliu. Hui els nostres Campions, Julio i Jandi, no han pogut fer el seu millor joc i han quedat fora de la final. Ara toca refer-se i aprendre d'estes partides.
 
Tibi B (Yago i Pablo) 8 - Benidorm (Toni i Paco) 3.
Gran victoria del Tibi B, que ha sorprés als benidormins pel seu bon joc i es fica en la seua primera final. Yago ha estat molt bé, concentrat, tranquil i segur, i Pablo ,ha pesar dels nervis, valent i ajudant al seu company. Enhorabona!!!
 
ALEVINS.
Tibi A (Jesús i Nacho) 1 - Orba (Marc i Guillem) 8.
Tot i la diferència en el marcador, la partida estigué disputada i es disfrutà d'un gran joc.
La parella d'Orba és la gran favorita per l'Autonòmic, però Jesús i Nacho estigueren valents i lluitaren fins al final.
 
Donar l'enhorabona a tots, per haver arribat fins ací. I felicitar a Yago i Pablo, que representaran a l'Escola del Club Pilota Tibi en les Finals Provincials de Frontó Valencià que es disputaran el proper dissabte 15 de desembre a Tormos.