diumenge, 23 de setembre del 2012

GRAN VESPRADA DE PILOTA!

Ahir dissabte visquerem una gran jornada de pilota a la Canxa de Tibi.
De primer plat la partida corresponent a la 3ra Jornada de l'Interpobles de Galotxa, Tibi-Foios, i a continuació la de Perxa, Tibi-Benasau.
Molt bon ambient de públic que disfrutà tota la vesprada i amb un final espectacular.
TROFEU EDICOM-INTERPOBLES DE GALOTXA 2012.
GRUP A, 2na CATEGORIA.
3ra Jornada.
CLUB PILOTA TIBI 70 - CLUB PILOTA FOIOS B 0.
Contundent resultat que deixa clara la superioritat de l'equip local. Tot i que els visitants ho intentaren, res pugueren fer amb la bona partida dels nostres.
Destacar el debut del Canari al bot, que deixà molt bones sensacions i demostrà que pot fer-ho molt bé en esta posició. Julio, fou ben substituit per Miki a la bolera i Isaac continua millorant en la ferida.
LLIGA DE PERXA 2012.
1ra Categoria.
TIBI 10 - BENASAU 9.
Espectacular partida entre els últims finalistes d'aquesta modalitat, i on novament Tibi aconseguia la victoria en un últim joc d'infart.
Per Tibi, Isaac, Telmo, Miki, Sergi i Mendi , i per Benasau, Vicent de Castells, Ivan de Parcent, Jose Luis de Gorga, Saoro de Benasau i Angel de Murla. 
La cosa començà igualà, 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3, després s'escapen els visitants, 3-4, 3-5, però reacciona Tibi 4-5, 5-5, 6-5, 6-6, 6-7, 7-7, 7-8, 8-8, 9-8, 9-9, i 10-9 final per als locals.
Gran partida, amb intercanvis espectaculars de pilotades, quinzes directes, ferides perfectes, ratlles guanyades increibles, ... més de 2 hores de bon joc i emoció, on cal destacar a Angel de Murla pels visitants i a Sergi i Mendi en el locals.

Amb aquests dos punts i a falta de poques jornades per finalitzar la lligueta, Tibi continua al capdavant de la classificació a l'espera de quin serà el rival a semifinals.