dissabte, 4 de febrer del 2012

JECV, QUARTS PROVINCIALS DE GALOTXA

Aquest matí 4 de Febrer, s'han disputat a Benidorm les partides de Quarts de Final Provincials dels JECV, en la modalitat de Galotxa , en categoria Infantil i Cadet.
Els nostres equips s'han desplaçat fins allí i han aconseguit el pas a les semifinals després de dos clares victories davant les escoles de Pedreguer i Gata de Gorgos.
INFANTILS: Pedreguer A 1 - Tibi 8 (Álvaro, Gonzalo i Julio).
Bona partida dels nostres. Molt segur Gonzalo a la bolera i poderós al bot Álvaro, que ha sorprés amb la seua potència. Juliet, encara aleví, els ha tirat una maneta en la ferida i en la punta.
CADETS: Gata de Gorgos 3 - Tibi 8 (Pepe, Víctor, Germán i Javi).
Comencem confiats i gelats la partida i ens fan un 2-0 sense enterar-nos. A partir d'ací reaccionem i remuntem, 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 3-6, 3-7 i 3-8.
Pepe ha estat bé al bot i German no ha fet cap falta en la ferida. Victor ha tingut algunes boleres bones i Javi amb ganes i participatiu.
La setmana que ve, tornarem a la canxa de Benidorm per disputar les semifinals provincials en tres categories, ALEVINS, INFANTILS i CADETS. Els BENJAMINS ja estan classificats per a les finals que es celebraran el diumenge 19 de Febrer. A vore si algú més els pot acompanyar ,encara que estarà prou difícil. No obstant i això lo aconseguit ja es un gran èxit per a la nostra Escola.