dimarts, 3 de gener del 2012

COPA GENERALITAT 2012.


COPA GENERALITAT 2012.
Anada dels quarts de final.
Dissabte 7 de gener a la canxa de Benidorm.
11:30 TIBI B - EL PUIG.
Quart de les Valls
15:30 juvenils TIBI - GODELLETA.
Godelleta
16:30 TIBI A - MASSALFASSAR.
Massalfassar
Este proper dissabte 7 de gener viurem al carrer de Benidorm un altra jornada històrica per al nostre Club. L'exel.lent temporada 2011 ens ha permés estar a la Copa Generalitat, la copa dels campions, amb 3 equips, tot un rècord. Serà una gran experiència de la que segur disfrutarem i aprendrem.
Llàstima que per poquet encara no estan finalitzades les obres del nou carrer de pilota de Tibi, i tindrem que desplaçar-nos fins a Benidorm, Club al qual volem donar-los les gracies per la seua col.laboració i a Toni en especial per facilitar-nos les coses, gracies
Evidenment no som favorits ja que jugarem a una modalitat que no es la nostra, la Galotxa, a la que no hem jugat mai, i amb pilotes de vaqueta, a les quals tampoc estem acostumats, però no obstant i això els nostres jugadors eixiram com sempre a competir i donar-ho tot fins l'últim quinze.
El sorteig ens ha deparat 3 equips molt forts que a més a més són especialistes en la modalitat de Galotxa. Els juvenils es mediran amb Godelleta, poble galotxer, que fa de la seua canxa un bastió pràcticament inexpugnable per als demés. Al Tibi B, els nostres campions de Palma, els ha tocat El Puig, Club que aquest any ha estat Campió de la modalitat de Frontó Valencià, amb el seu jugador Montesa, el qual també participa a la lliga de galotxa amb l'equip de Quart de les Valls, i serà contra aquests pilotaris als que ens enfrentarem. I el Tibi A, els Campions de Llargues, se les voran amb el gran campió de l'especialitat de Galotxa, Massalfassar, Club històric dominador de la modalitat, que sempre està a les finals, i gran favorit pel títol.
Així que este dissabte, fantàstica jornada de pilota la que es veurà al carrer de Benidorm.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no meu perc!!!

Anònim ha dit...

Prepararos tiberos porque no sé si haréis ni 3 juegos!!

Anònim ha dit...

Eh! Castellà roïn aprofitaten enguany perque encara no tenim el carreret acabat perque d'ací uns anys pot ser es menges les paraules,jajaja. Trankil es broma pero jugarem a gust encara que 'no hagamos ni tres juegos'.Bo (jugaré contra TU)

Anònim ha dit...

ai tiberos
estas mes alucinat
avore si jugem a llargues feu 1 jok

Anònim ha dit...

Tot el mon pot jugar a tot, falta demostrar-vo( PQ SI YO JUGARA A MATAR GALLITOS DE CORRAL A PEDRAES NO EN DEIXAVA NI UN ¡¡¡ALUCINAT¡¡¡, ho puc demostrar...).
El llarg alucinat.

Anònim ha dit...

com ha quedat la cosa?

Anònim ha dit...

LA COSA, PUES COM TENIA QUE SER,14-10 i 14-5 per a Quart i Massalfassar respectivament, si esque si nos nadar pa que collons es tires a la pisina, pero be ahi estem, es Juvenils si que han guanyat 50-45, i per poc no han guanyat amb mes diferencia, estos xicons si que juguen, gran partida del CANARI al bot, la semana que ve mes xe