dimarts, 4 d’octubre del 2011

TIBI, SUBCAMPIÓ D'EUROPA

PASEJANT PER PAMPLONA
Va de bo cavallers





 TIBI - CHARLEROI











TIBI - FRENEKER






SOPAR OFICIAL






 La FINAL  TIBI  - CAMPELLO













El Gran FÈLIX




Y la SUPERAFICIÓ


Gran èxit del Club de Pilota Tibi en la fase final de la CHAMPIONS COUPE de Llargues Internacional celebrada a Pamplona al haver conseguit el subcampionat europeu i ser el segon millor Club d'Europa en 2011, després de perdre la gran final d'esta competició davant la formació d'El Campello. Equip molt reforçat per aquesta cita, que es va convertir en campió després de guanyar-nos 8-6 en una final molt emocionant.
Al parc Antoniutti es va disfrutar de 3 dies de competició amb els millor Clubs europeus de la modalitat, on es van disputar els quarts, semifinals i final d'esta competició organitzada per la CIJB en col.laboració amb la Federació de Pilota de Navarra.
En quarts de final superarem per 6-4 al Subcampió de Belgica, Charleroi. En una dura partida on Tibi sempre va anar per davant, i va matindre la calma i la ventaja en els moments claus, no deixant-se influenciar per les continues provocacions dels jugadors belgues que ho protestaven tot intentant decentrar al jutges i als nostres pilotaris.
Ja en semifinals ens esperaba el potent equip de Freneker, Campió d'Holanda, amb 3 campions del mon en les seues files i que hi havia eliminat a Godelleta, a Sella, i en quarts al representant de Navarra, Baztan, amb facilitat, 6-1. La partida començà molt bé per a Tibi 3-0, però els holandesos demostraren la seua qualitat pegant la volta al marcador, 4-5. Va ser en eixe moment, quan tot pareixia quasi perdut, quan es visqueren els millors moments de Tibi en esta competició tot i que a més de uno quasi li agarra un infart!. Primer el Telmo, que amb la tensió que hi havia va ser capaç de guanyar el seu joc al traure per a igualar a 5-5, i després Álvaro de Tibi, que estigué impresionant quan passà a traure en l'últim joc. L'últim quinze directe a més de 72 metres provocà la locura i el deliri entre els molts aficionats tiberos que s'havien desplaçat fins a Pamplona i que també foren determinants amb el seu suport per portar a Tibi a la final. Gran aplaudiment de tot el públic a tots els jugadors i destacar també l'esportivitat dels holandesos. Abraçades, llàgrimes, ... Impresionant!
Per al Club de Pilota Tibi, ( president, directiva, jugadors, xiquets de l'escola, socis, aficionats ... ) es tot un orgull ser SUBCAMPIONS D'EUROPA de llargues internacional, amb un equip dels més joves de la competició, fruit del treball amb la cantera i a més a més sent l'únic dels Clubs participants en la fase final que va estar format integrament per jugadors de la seua localitat.
Des d'ací donar l'enhorabona a tots els jugadors que van participar: Álvaro de Tibi, Isaac, Héctor, Miki, Sergi, Telmo, Álvaro Gironés, Julio i Canari.






SUBCAMPIONS      D´EUROPA

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tot el poble de Tibi!

Anònim ha dit...

Xe tiberos sou unes màquines!

Titen ha dit...

Ja era molt tindrer tots els equips que teniu a les diferents lligues. I després encara més gran amb les escoles de pilota. I un poquet més amb els grans resultats que estaveu aconseguint a totes les categoriés. Peró açó ja "sen ix de mare". ENHORABONA A TOTS ELS QUE FORMEU EL CLUB DE PILOTA DE TIBI. I a seguir amb la mateixa ilusió i treball per a que aquest club dure sempre.

MISTO ha dit...

Vullc fer una mencio especial a SAKI ya que va fer de pare de tota la cuadrilla,es va pegar una palisa de kilometros y es un gran veterano, ENHORABONA SAKI.

Saki ha dit...

Gracies Misto, es mes, qui en diria a mi que eixos xiquets que vax portar a Crevillent a jugar a pilota per primera volta, huit anys despues es portaria i jugariem junts una final de Champions en Pamplona, !increible!. Volia en nom de tots es jugadors donar es gracies a tots es aficionats que ens heu seguit en esta nova experiencia, que junt als patrocinadors ens heu ajudat animica i economicament, sense el vostre suport tot seria mes dificil, vam estar ahí i per poc no o vam conseguir,a sigut un any molt dolç per al Club i esperem que en es pròxims any siguen o no igual de dolços estigau sempre al nostre costat GRACIES, GRACIES I MIL GRACIES A TOTS. Ara anem a per la PERXA.