dijous, 22 de setembre del 2011

CHAMPIONS COUPE

El passat mes d'Agost una expidició del nostre Club es desplaçava fins a Maubeuge (al Nord de França) per a disputar la tornada de la primera fase de la Champions Coupe.
Després de les 2 victories aconseguides en l'anada, davant Sella i Maubuege, tan sols necessitavem una victoria per acabar primers de grup i classificar-nos per a la fase final de Pamplona.
A la "Place Des Minieres" de Maubeuge, el 21 d'Agost, Tibi i Sella s'enfrontaren en una partida històrica, 2 Clubs alacantins jugant a Llargues a la frontera entre França i Bèlgica, increible!.
Per Tibi, de roig, formaren Isaac, Sergi, Miki, Gironés, Raúl i Alvaro i per Sella , de blau, Jan Pablo, Jordi, Jesús i Kiko.
Partida molt seria de tot l'equip de Tibi que s'adaptà millor a la canxa i modalitat internacional i aprofità el bon moment de les seues 2 banques, Raúl "El Telmo" i Alvaro de Tibi.
8-4, per als nostres que ens assegurava ser primers de grup i passar a la fasse final que es disputarà este mateix cap de setmana a Pamplona.
En canvi no puguerem guanyar a Maubeuge, 4-8, que també derrotà a Sella, 5-8, i demostrà que els equips del nord d'Europa tenen molta qualitat en esta especialitat internacional ja que les dimensions de la canxa són iguals a la que ells practiquen tot l'any i que amb els seus guants de protecció tenen molt de poder.
Així que ho tenim molt complicat a Pamplona, ja que ens ha tocat en quarts de final el subcampió de la lliga belga , Charleroi, que conta amb diversos internacionals ,entre ells, un dels potents traures titulars de la selecció.
Però no obstant i això, Tibi com sempre ho donarà tot i intentarà fer un bon paper.
Fins a Pamplona es desplaçarà tot l'equip: Miki, Sergi, Canari, Julio, Gironés, Héctor, Telmo,amb els dos capitans, Isaac i Alvaro, i amb el President del Club, Angel Mira al cap de l'expedició. Així com un autobús replet d'aficionats que donaran el seu suport al nostres al Parc Antoniutti de Pamplona. Destacar també que ens acompanyarà Juan José Ballester, Alcalde de Tibi i Esteban Cremades, regidor d'esports.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sort campions!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!