dissabte, 19 de març del 2011

CRÒNIQUES DISSABTE 19 DE MARÇ

Llargues Primera.
TIBI 10 (Álvaro, Isaac, Sergi i Miki) - SELLA 3 (Jan, Pablo, Jordi i Pau).
Gran victoria de Tibi davant el bon equip de Sella. La cosa comença mal per als locals, amb errors i impresisions que fan que els visitants agafen confiança en el seu joc i s'adelanten 1-3, el següent joc serà clau ja que Sella disposa de "Val" però al final el fem nosaltres i després ... els fiquem un parcial de 9-0, i 10-3 final. El millor de la partida Álvaro, poderós i segur al traure, novament ben secundat pels joves valors Miki i Sergi, més la veterania de Isaac. Per Sella destacar a Pablo. En definitiva gran partida que han disfrutat els nostres aficionats.
Palma Primera.
BENIDORM 5 (Dani, Juan, Pascu, Royo i Dani) - TIBI B 10 ( Eladio, Miki, Alvaro, Sergi i Cola).
Importantíssima victoria del Tibi B en una canxa on és molt complicat el puntuar. Gran partida de tot l'equip, molt bé Alvaro al bot, segurs i valents Miki i Sergi, que continuen creixent com a pilotaris partida a partida, Cola com sempre un ratero parant ratlles, i determinant el traure de Eladio que en tot moment ha buscat l'esquerra del rest obligant a jugar a l'ultim jugador la majoria de les pilotes al bot i amb l'esquerra. La partida ha durat més de 2 hores i mitja, i s'han vist grans intercanvis de pilotades, comencem 1-1, i el següent joc el fa Tibi després de 20 minuts de lluita 1-2, a continuació 2-2, 2-3, 2-4, 2-5, en eixe moment Benidorm canvia de saque i es posa a traure l'altre Dani (la banca de llargues), 2-6, reaccionen els locals 5-6 però novament Tibi ofereix el seu millor joc i 5-10 final. 3 punts molt valiosos en una lliga tan igualada i disputada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La millor ratlla la fa l'aficionat 'penya'(sogre Pelayo)am una gran parada amb el Parietal esquerre (el CAP). Ja ja ja
El nostre Talisman

Anònim ha dit...

Tranquils! La pilotà ni la notà! Quan jugava al fútbol cabotà que li pegava a un tio, ell ni s'anterava i l'altre el traien en camilla!!!
Molt de parar Penya!